Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

İSTANBUL ( AA ) - Bağcılar ve Esenler'de "demokrasi nöbeti"ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sadece Türkiye için değil, bütün dünya için bir tehlike olduğunu söyledi.

06.08.2016 01:13

İSTANBUL ( AA ) - Bağcılar ve Esenler'de "demokrasi nöbeti"ne katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sadece Türkiye için değil, bütün dünya için bir tehlike olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, binlerce vatandaşın ellerinde Türk bayraklarıyla yer aldığı Bağcılar ve Esenler'deki "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Meydanda vatandaşlara hitap eden Eker, milletin erkeği, kadını, kızı ile meydanlarda demokrasi nöbeti tuttuğunu hatırlatarak, şunları söyledi.

"Kardeşlerim 15 Temmuz gecesi, kanlı terör örgütü, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), devletin ellerine geçirdikleri silahlarıyla Türkiye'nin Cumhurbaşkanını, Başkomutanını Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ortadan kaldırmak için haince bir suikast planı düzenlediler. Milletin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombaladılar. Biz oradaydık o gece. Milletin Meclisi'ni savunmaya gittik arkadaşlarımızla birlikte. Onlar bu milletin düşmanlarına karşı kullanılsın diye, milletin parasıyla alınmış F -16 savaş uçaklarını Türkiye'nin düşmanlarına deği,l Türkiye'nin kendisine bomba yağdırdılar. Bu alçakların kökü dışarıda. Müslümanların arasına fitne sokmaya, milleti birbirine düşman etmeye azmetmiş bu karanlık terör örgütü, o gece asil milletimizin karşı çıkmasıyla, kendini tankların önüne atmasıyla, helikopterlerden sıkılan kurşunlara göğsünü siper etmesiyle milletçe bu hainleri durdurduk. Dünyada böyle asilce davranacak başka bir millet yok."

-Saraçhane

FETÖ'nün darbe girişimini protesto için Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, kurulan platformdan darbe girişimi videolarını izledi.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından, vatandaşlar şehitler için dua etti.

Saraçhane'deki demokrasi nöbeti, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mehter takımının seslendirdiği marşlarla devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement