Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "tamam" diyene kadar demokrasi nöbetine devam edeceklerini bildirdi.

06.08.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "tamam" diyene kadar demokrasi nöbetine devam edeceklerini bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Topbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar ile Sarıyer'de demokrasi nöbetine devam eden vatandaşlarla buluştu.

Topbaş, buradaki konuşmasında, Türk milletinin tarih boyunca başında gerçek bir lider olduğunda kutlu yürüyüşlerle başarılara eriştiğini belirtti.

Vatandaşlara dik duruşlarından dolayı teşekkür eden Topbaş, şöyle devam etti:

"15 Temmuz yine altın harflerle yazılan bir tarih oldu. Gelecek kuşaklara övünçle ve gururla bırakacağımız bir sayfayı kaydettiniz. Duruşunuz mübarek olsun. Ne kadar güzelsiniz. Vatan, millet, devletin bekası, milli irade söz konusu olduğu zaman her şey teferruat diyerek, Sayın Cumhurbaşkanımızın, başkomutanımızın çağrısına uyarak meydanlara geldiniz ve FETÖ'nün teröristlerine meydanları dar ettiniz. Gelişen Türkiye'nin önünü bazı güçler kesmeye çalıştı. Türkiye buna rağmen yoluna devam ediyor. Millet olarak siyaseti, etnik yapıları bir tarafa bırakarak, 79 milyon bir yürek olduğumuz zaman, tankları, uçakları, topları nasıl etkisiz kıldığımızı tüm dünyaya gösterdik. Hamdolsun ki o gece nurlu sabaha dönüştü. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan 'tamam' diyene kadar nöbete devam edeceğiz. Ellerinde bayraklarından başka bir şeyi olmayan insanların bu ateşin karşısında nasıl başarılı olduğunu herkese gösterdik. Bu, dosta güven, düşmana sıkıntı getiriyor. Tüm dünyadaki halklar sizin bu duruşunuzu hep takip edecekler."

Şehit ve gazilerin evlerini ziyaretinde sürekli kahramanlık öykülerine şahit olduğunu anlatan Topbaş, "Biz millet olarak istikametimizden şaşmaz, değerlerimize sahip çıkarsak, kardeşlik duygularımızı geliştirirsek, hiçbir güç bize karşı gücünü kullanamaz. İş adamlarımız yatırımlar yapacak, STK'larımız çalışacak. Yönetimde olan herkes bir ibadet aşkıyla görev yapmak zorunda. Liderimizin peşinden giderek güzel geleceği hazırlamak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement