Fetö'nün Kadın Yapılanmasına Yönelik Soruşturma - 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Kadın Yapılanmasına Yönelik Soruşturma - 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "kadın yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

06.09.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "kadın yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yürütülen operasyonda 26 Ağustos'ta Pendik ve Zeytinburnu'ndaki evlerinde gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri tamamlandı.

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek istediği iddia edilen SAT komandolarından firari Fatih A'nın eşi S.A, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi H.K.K, kardeşi İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi M.B.K. ile aynı üniversitede okuyan E.Ö, Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

Bu arada, diş hekimi S.A'nın bir kamu kurumunda çalıştığı ve daha önce açığa alındığı belirtildi.

Ekiplerin, Zeytinburnu'nda FETÖ'nün kadınlara yönelik faaliyet gösteren "ışık evleri"nin kira ve sözleşmelerinden yola çıkarak operasyonu gerçekleştirdiği ifade edildi.

Şüpheli S.A'nın evinde daha önce eşinin bulunması amacıyla 4 kez arama yapıldığı ve zanlının ifadesinde FETÖ ile bağlantıları olmadığını ve eşiyle Kadıköy'de bir kafede tesadüfen tanıştıktan sonra evlendiklerini söylediği öğrenildi.

Fetö\'nün Kadın Yapılanmasına Yönelik Soruşturma - 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Kadın Yapılanmasına Yönelik Soruşturma - 4 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement