FETÖ'nün Magazin İmamı Nihat Doğan mı - Son Dakika
Magazin

FETÖ'nün Magazin İmamı Nihat Doğan mı

FETÖ\'nün Magazin İmamı Nihat Doğan mı

Son dönemlerde Kurtlar Vadisi'ne açtığı savaşla gündeme gelen Nihat Doğan hakkında Ethem Sancak'ın kanalı 360 TV'de çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

18.10.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakın patronlardan Ethem Sancak'ın kanalı 360 TV'deki programda şarkıcı Nihat Doğan'ın "FETÖ'nün magazin imamı" olduğu öne sürüldü.

FETÖ'NÜN MAGAZİN İMAMI NİHAT DOĞAN MI?

360 TV'de yayımlanan 'Aklınızda Kalmasın' programında Nihat Doğan'ın kanaldaki Kurtlar Vadisi dizisini eleştirdiğine dikkat çekildi. Nihat Doğan'ın dizinin yapımcılarına yönelik FETÖ'cü suçlaması yönelttiği ifade edilirken programda Nihat Doğan'ın "FETÖ'nün magazin imamı" olduğu iddiası ortaya atıldı.

GÖKÇEK'LE TARTIŞMASI HATIRLATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de "yorumcu" olduğuna dikkat çekilen Nihat Doğan'ın daha önce Gökçeklerle sosyal medyada ve televizyon kanallarındaki tartışmaları hatırlatıldı.

GÜLEN'İN KONUŞMALARINI EZBERLEMİŞ

Fethullah Gülen'in konuşmalarını ezberlediği gündeme gelen Nihat Doğan'ın bu görüntülerine de yer verildi. Gülen'i 17-25 Aralık'tan sonra da destekleyen Twitter mesajlarının olduğuna dikkat çekilen haberde, Nihat Doğan'ın "FETÖ'nün magazin imamı" olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin FETÖ'nün Magazin İmamı Nihat Doğan mı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement