Fevziye Parkı Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Fevziye Parkı Yenilendi

Fevziye Parkı Yenilendi

İzmit Belediyesi Yeni Cuma Parkı'nın ardından Fevziye Parkı'ndaki yenileme çalışmalarını da tamamladı.

13.06.2012 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi Yeni Cuma Parkı'nın ardından Fevziye Parkı'ndaki yenileme çalışmalarını da tamamladı. Modern görünüme kavuşan Fevziye Parkı, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın katılımıyla İzmit halkının kullanımına açıldı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta sahne alan şair Serdar Tuncer açılışa katılanlara keyifli dakikalar yaşattı.

Tarihi çeşme çevresindeki mevcut köprüler kaldırılarak yeni ahşap köprü montajlarının yapıldığı Fevziye Parkı'nda süs havuzu önündeki yükseltilmiş alana ışıklı ağaç montajı eklendi. Büyük ağaçlara ışıklı ağaç boyamaları yapıldı. Parkın her köşesini elden geçirildiği dört aylık çalışma sonrasında Fevziye Parkı modern bir görünüm kazandı.

Kent estetiği çalışmalarına belediye olarak çok önem verdiklerini ifade eden Doğan, "Fevziye Parkı'nın İzmit halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. İzmit'e Türkiye'ye örnek çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Park revizyonları, dekoratif aydınlatmalar ve meydan yenileme çalışmaları ile şehre güzel bir görünüm verebilmek için çalışıyoruz. Biz biliyoruz ki bu hizmetler size az. Sizler daha iyisine layıksınız. Güzel bir şehirde, güzel bir çarşıda yaşamak sizin en büyük hakkınız" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından şair Serdar Tuncer'in sunumuyla şiir dinletisi gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu programda Tuncer birbirinden güzel şiirleri seslendirdi. Şiir dinletisi sonrasında İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Serdar Tuncer'i tebrik ederek yeniden Kocaeli'de görmek istediğini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fevziye Parkı Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement