Fikirtepe'de Örnek Proje - Son Dakika
Güncel

Fikirtepe'de Örnek Proje

Fikirtepe\'de Örnek Proje

Ev sahibi olmayı kolaylaştıran elbirliği işletme modeli uygulayan Emin Grup şirketlerinden olan Eminevim, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesiyle yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

07.08.2015 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev sahibi olmayı kolaylaştıran elbirliği işletme modeli uygulayan Emin Grup şirketlerinden olan Eminevim, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesiyle yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

Kentsel dönüşümün yoğunlaştığı Fikirtepe'de 3 ada hak sahiplerinin Eminevim'den talebi üzerine geliştirilen proje, 11.100 metrekare toplam arsa alanında yapılacak. Proje konum olarak Özbey Caddesi, 3 No'lu adada Kadıköy Evlendirme Dairesi'ne 500-600 metre uzaklıkta yer alıyor ve ticari ve rezidans dairelerden oluşuyor. Projede, Eminevim'in Ahenk İstanbul - Kurtköy 5Yüz60 referans alınıyor ve akıllı bina teknolojisi ile kadın ve erkek sosyal tesisleri ve her daireye özellikler deposu ile de projeye yenilikler getiriliyor.

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

3. ada hak sahipleriyle bir araya gelen Emin Şirketler grubu Başkanı Emin Üstün: "Bu zamana kadar 70 binin üzerinde teslimat yaptık ve halkımızın güvenini kazandık. 3. Ada sakinleri de bize güvenerek adalarında bizim proje üretmemizi istediler, bize geldiler. Bizde halkın bu güveniyle, Fikirtepe' de güzel bir çalışma başlattık" dedi. Eminevim hakkında bilgi veren Emin Üstün, ayrıca bu projenin örnek olacağını da belirtti: " Eminevim, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımızın ev sahibi olabilmeleri için çalışmalar ve inşaatlar yapıyor. Fikirtepe'de de kentsel dönüşümle ilgili bir proje düşünüyoruz. Buradaki vatandaşlarla bir araya gelip ciddi bir hazırlık yapıldı, şimdi imzalar atılıyor. Güzel bir çalışma başlatacağız. Şirketimiz Fikirtepe'de de inşaatları ile topluma kendisini göstermiş olacak. Önceliğimiz ön çalışmaları hızlı bir şekilde bitirip, kazmayı vurabilmektir".

3. ADA SAKİNLERİ EMİNEVİM DEDİ

Kentsel dönüşüm projesinde Eminevim'in de yer aldığını söyleyen Üstün: "3 ada sakinleri evlerinin yapılmaları için aralarında demokratik bir seçim yaparak kararlarını Eminevim'den yana kullandılar, bu da halkın güvenini kazandığını ve bu projelerin devamının geleceğini gösteriyor. Bu güven ve talep karşısında bizde kayıtsız kalmadık. Fikirtepe'de başka adalardan da gelen talepler var. Bu talepleri değerlendiriyoruz" ifadelerine yer verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fikirtepe'de Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement