Filede Şampiyonun Adı Değişmedi - Son Dakika
Yerel

Filede Şampiyonun Adı Değişmedi

Filede Şampiyonun Adı Değişmedi

Erzurum'da düzenlenen liselerarası erkekler voleybol il birinciliğinde şampiyonluğun adresi değişmedi.

21.01.2015 09:40  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da düzenlenen liselerarası erkekler voleybol il birinciliğinde şampiyonluğun adresi değişmedi. Erzurum Spor Lisesi bir kez daha şampiyonluğu kazandı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol İl Birinciliğinde bayanlarda Erzurum Merkez Anadolu Lisesi'nin ardından erkeklerde de Erzurum Spor Lisesi şampiyon oldu. Erkelerin final maçında Kazım Karabekir Spor Salonu'nda Erzurum Spor Lisesi ile Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Maçı 3-0 kazanan Erzurum Spor Lisesi şampiyonluğu kazanarak üst üste üçüncü zaferine imza attı. Turnuvada ikinciliği Oltu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncülüğü Aşkale Çok Programlı Lise dördüncülüğü de Aşkale İMKB Anadolu Lisesi elde etti.

KUPALARI VE MADALYALARI VERİLDİ

Erzurum'da düzenlenen voleybol il birinciliğinde erkeklerde ilk dördü paylaşan takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Madalya töreninde bir konuşma yapan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, voleybolunu nezih bir spor dalı olduğunu ve bu branşta mücadele eden sporcuların voleybola yakışır nitelikte sportmence mücadele ettiğini söyledi. Şampiyon olan Erzurum Spor Lisesi'ni ve diğer katılımcı takımları kutlayan Taşkesenligil, "İnanıyorum ki, Erzurum Spor Lisesi grup maçlarını geçerek adını Türkiye finallerine yazdıracak. Çok iyi bir kadrosu ve iyi bir teknik ekibi var. Kendilerine güveniyoruz. Turnuvanın fair play ölçüleri içerisinde tamamlanmasının gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filede Şampiyonun Adı Değişmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement