Fırat İçin Memleketinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Güncel

Fırat İçin Memleketinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Fırat İçin Memleketinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

İzmir'de Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Konya'da ve memleketi Akşehir'de gıyabi cenaze namazını kılındı.

22.02.2015 19:25

İzmir'de Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Konya'da ve memleketi Akşehir'de gıyabi cenaze namazını kılındı. Ardından yürüyüş yapıldı.

Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için memleketi Akşehir'de yaklaşık bin kişi İmaret Camii'nde gıyabi cenaze namazı kaldı. Ardından Garnizon Şehitliği'ne kadar yürüyüş yaptı. Konya'da ise yaklaşık 4 bin kişi Hacı Veyiszade Camii önünde gıyabi cenaze namazı kıldı. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen gıyabı cenaze namazının ardından grup, 'Ne mutlu Türküm diyene, şehidim hakkını helal et bize' sloganları eşliğinde yürüyüş yaptı. Alaaddin Bulvarı'na kadar yürüyen grup daha sonra sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırat İçin Memleketinde Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement