Fıstıkzade Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Fıstıkzade Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor

Fıstıkzade Türkiye\'de Büyümeye Devam Ediyor

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava 17’nci şubesini İstanbul Beylikdüzü’nde hizmete açtı.

05.06.2016 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Gaziantep'ten Dünyaya' sloganı ile Gaziantep'in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava 17'nci şubesini İstanbul Beylikdüzü'nde hizmete açtı.

Gaziantep'in önde gelen baklava markalarından birisi olan Fıstıkzade Baklava Türkiye genelindeki yapılanma sürecisini başarıyla devam ettirirken son olarak Beylikdüzü'nde 17'nci şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Spor dünyasının ünlü isimleri de katıldı.

Baklavaları günlük olarak Gaziantep'ten getiren ve diyabet hastaları için yapılan özel baklava ile öne çıkan Fıstıkzade Baklavaları Genel Koordinatörü Vedat Diri, bütün baklava çeşitlerinde iddialı olduklarını belirtti. Fıstıkzade Baklavaları Beylikdüzü'ndeki şubesini geniş katılımlı bir törenle Anadolu Caddesi üzerinde hizmete sundu.

Açılışa katılarak kurdeleyi kesen Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, "Fıstıkzade ile birlikte artık Türkiye'nin ve dünyanın neresinde olursanız olun aynı lezzette baklava yeme şansı yakalamış olacaksınız. Bu da kalite demektir. Beylikdüzü'ndeki herkesin bu kaliteyi hak ettiğine inanıyorum. İnşallah örnek olur. Ben daha önce Gaziantep'te görev yapmış biri olarak Antep kalitesini her zaman ararım. Burada ayağımıza kadar geldi. Ben kendi adıma sevinçliyim. Allah hayırlı mübarek eylesin" dedi.

'GAZİANTEP'TEN TÜRKİYE'YE, TÜRKİYE'DEN DÜNYA'YA'

Fıstıkzade Baklavaları Genel Koordinatörü Vedat Diri, Fıstıkzade Baklavaları ile ilgili bilgi vererek, "Biz Fıstıkzade Baklava olarak 'Gaziantep'ten tüm Türkiye'ye' sloganıyla 2013 yılında yola çıktık. Gaziantep'teki lezzetlerin İstanbul'daki, Ankara'daki, İzmir'deki daha doğrusu Türkiye'nin hiçbir yerinde birbiriyle örtüşmediği, orada yenilen baklavanın diğer yerlerde yapılan baklava ile alakası olmadığı ile ilgili bir alt yapı çalışması yapmıştık. Biz de dedik ki 'Gaziantep'ten Türkiye'ye, Türkiye'den Dünya'ya' sloganı ile yola çıktık. Yaklaşık 1 yıl süren bir Ar-Ge çalışmamız oldu. Bunun sonucunda neyin nereye, kime nasıl götürebiliriz şeklinde bir çalışmamız oldu" şeklinde konuştu.

"BÜTÜN ÜRÜNLERİMİZ İDDİALIDIR"

Gaziantep baklavasının günlük olarak Gaziantep'ten geldiğini ifade eden Diri, "İklim farkı ve kullanılan malzeme ve işçilik farkı çok önemli. Biz de kendi lojistik unsurlarımızı kullanarak kendimizi geliştirdik. Türkiye'de büyükşehirler başta olmak üzere 17'nci şubemizi açtık" ifadelerine yer verdi.

Bütün ürünlerin oldukça iddialı olduğunu kaydeden Diri, "Ben sadece 2 dilim denemelerini istiyorum. 2 dilim denesinler farkını görecekler. Sadece bununla iddialı değiliz. Bütün ürünlerimiz bütün kategorilerde çok iddialıdır. Diyabet hastaları için hiç olmayan, içerisinde kimyasal olmayan, kan şekerini düzenleyen, kalorisi yüzde 35 düşürülmüş olan diğer unsurlarla beraber yapılmış bir ürünümüz var. Bu bizim için iddialı bir ürün" diye konuştu.

Fıstıkzade Baklavanın Türkiye genelindeki yapılanmasının önümüzdeki süreçte de aynı hızla devam edeceğini ifade eden Diri kısa bir süre sonra Türkiye ağının tamamlanacağı müjdesini de verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fıstıkzade Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement