Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı Dışarı Çıkarttı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı Dışarı Çıkarttı

Fenerbahçe\'de Aziz Yıldırım, Ersun Yanal\'ı Dışarı Çıkarttı

Hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar nedeniyle futbolcularla başbaşa konuşmak isteyen Aziz Yıldırım, teknik direktörü Ersun Yanal'ı dışarı çıkarttı.

06.08.2014 08:28  Güncelleme: 08:34

Fenerbahçe'nin Sheffied United ve Sevilla ile oynadığı hazırlık maçlarındaki performansını beğenmeyen Başkan Aziz Yıldırım, takıma verilen 3 günlük izni iptal ettİ. Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal’ı odadan çıkardı, futbolcularla yalnız kalmak istediğini belirtti.

YILDIRIM'IN İZİNLERİ İPTAL ETMESİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Buna göre, Sheffield ve Sevilla maçlarında ortaya konan kötü futbol ve alınan yenilgiler sonrası takım eleştiri oklarının hedefi olurken başkan Aziz Yıldırım’ın futbolcuların iznini iptal edip, Samandıra’da toplaması gündeme bomba gibi düştü.

YILDIRIM, YANAL'I DIŞARI ÇIKARTTI

Fanatik'in haberine göre; Takımın verdiği görüntüden son derece rahatsız olan Aziz Yıldırım, ekiple Samandıra’da bir araya geldi. Herkesi şaşırtan olay toplantı başlarken yaşandı. Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal’ı odadan çıkardı, futbolcularla yalnız kalmak istediğini belirtti. Yanal, başkandan gelen bu talebe itiraz etmedi.

FUTBOLCULARA FIRÇA ATTI

Sarı-Lacivertliler’in patronunun hedefinde ise özellikle her iki karşılaşmada da oyuna sonradan giren isimler vardı. Başkan oyunculara tek tek uyarılarda bulunurken, Fenerbahçe’de oynadığınızın farkına varın ve toparlayın kendinizi. Bu takım hazırlık maçı da olsa iki kere üst üste kaybetmez. Burada oynayan herkes Fenerbahçe formasının hakkını verecek. Sezonun başlamasına çok kısa süre bir kaldı. Bu takımın hali ne böyle” diyerek çıkıştı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı Dışarı Çıkarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • doğru söyledim kovun: diktatör görsün millet :) hazırlık maçlarında şike yapaydın böyle olmazdı be ah aziz(e) 46 30 Yanıtla
    Ali: Masum değiliz hiç birimiz :- 0 0 zeki selçuk: siz çok temizssiniz maşallah 0 0
  • MUSTAFA DOĞAN: ersun yenal kukla :asıl teknik direktör aziz yıldırım: 40 32 Yanıtla
  • MUSTAFA: BU ADAMDAN İGRENİYORUM YA 29 30 Yanıtla

Advertisement