Fuar'ın En Renkli Standı Bornova Belediyesi'nin Oldu - Son Dakika
Güncel

Fuar'ın En Renkli Standı Bornova Belediyesi'nin Oldu

Fuar\'ın En Renkli Standı Bornova Belediyesi\'nin Oldu

Bornova Belediyesi 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda 10 gün boyunca ilçenin kültürel, sosyal ve ekonomik zenginliklerini tanıttı.

06.09.2014 14:41  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birbirinden renkli etkinliklerin yeraldığı Fuar'daki standa İzmirliler büyük ilgi gösterdi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın da her gün ziyaretçilerle biraraya geldiği stantda bir yandan halkoyunları gösterileri, yüz boyama ve bilim gösterileri yapılırken bir yandan da hizmet ve yatırımlar anlatıldı. Ünlü gazeteci Uğur Dündar da İzmir'e yerleşeceğini Fuar'daki Bornova standında Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile birlikte katıldığı söyleşide açıkladı

Bornova Belediyesi 29 Ağustos açılan 83. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki standıyla İzmirlilerin uğrak noktası oldu. Birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığı 2 No'lu Hol'deki stant, Bornova'da yaşadığına inanılan ünlü şair Homeros'u tasvir eden canlı manken ile de dikkat çekti. Her akşam farklı yörelerin ekiplerinin sunduğu halk oyunları gösterileri ilgiyle izlenirken, çocuklar yüz boyama ve bilim gösterilerini çok sevdi. Bornovalılar son dönemin modası olan 'Fuar Hatırası' yazılı çerçeveyle bol bol fotoğraf çektirdi.

Ünlü Gazeteci Uğur Dündar ile Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de Bornova Belediyesi'nin standında İzmirlilerle buluştu. Uğur Dündar'ın İzmir'e yerleşme kararını da açıkladığı söyleşi ilgiyle izlendi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Fuar'daki standda ziyaretçileri ağırladı. 10 günlük Fuar boyunca hem İzmirlilerle hem de İzmir dışından gelen ziyaretçilerle çok güzel diyalogların kurulduğunu söyleyen Başkan Atila, "Bornova tarihi ve turizmi, sanayisi ve eğitim kurumlarıyla çok özel bir ilçe. Bornovamızın farklı yönlerini tanıttığımız Fuar çok yararlı oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fuar'ın En Renkli Standı Bornova Belediyesi'nin Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement