Futbol Plus Dergisi 151. Sayısı ile Yayında - Son Dakika
Güncel

Futbol Plus Dergisi 151. Sayısı ile Yayında

Futbol Plus Dergisi 151. Sayısı ile Yayında

Futbol Plus Dergisi; 151. sayısıyla sporun ve futbolun nabzını tutmaya devam ediyor.

09.01.2014 11:47

Türkiye ve dünyadan spor haberlerini en güncel haliyle sayfalarına taşıyan Futbol Plus Dergisi; 151. sayısıyla sporun ve futbolun nabzını tutmaya devam ediyor. 2014 yılının ilk sayısında dergi, kapağında "Örümcek Adam" bağlığıyla, Fenerbahçe'de ikinci sezonunu geçiren ve Emre'nin yokluğunu aratmayan, orta alanda top tutma özelliğiyle ön plana çıkan Sarı-Lacivertlilerin genç yıldızı Mehmet Topal'a yer verdi.

Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nda gruplar belli oldu. Kura çekimi sonrasında açılış müsabakası da haziran ayında ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında oynanacak. 2014 Dünya Kupası'nın resmi topu Brazuca'yı, bu kupalarda 15 gol kaydeden Ronaldo tanıttı. "Rio Ateşi Yandı." Bundesliga'da tüm gözler, transferde ardı ardına bombalar patlatan Bayer Münih'in üzerine çevrilmişken, üç kupada da yoluna devam eden, oturmuş kadrosu ve sistemiyle zirve inadından vazgeçmeyen Bayer Leverkusen, Avrupa'da çıkışıyla dikkat çekiyor. "Heynckes'İn Sihirli Dokunuşu-Bayer Leverkusen" Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'un Balıkesirspor'a elenmesi, PTT 1. Lig'de zor günler geçiren Fethiyespor'un Spor Toto Süper Lig'in Lideri Fenerbahçe'yi hem de Kadıköy'de 2-1 skorla kupanın dışına itmesi akıllara kupa tarihinde yaşanan sürpriz sonuçları da beraberinde getirdi. "Kupanın Anadolu Fatihleri" dosyası ile kupa tarihinin sürpriz sonuçları geniş yer buldu.

Derginin ocak sayısından öne çıkan diğer ayrıntılara gelince:

-Burak Yıldız, büyük yıldız!
-Bursa'ya disiplin zor geldi.
- Franck Ribery Altın Top'u çok istiyor.
- Rıza Çalımbay'ın defteri bembeyaz sayfalarla dolu.
- Deniz Seki "Güzel şarkı söylemek bir sanattır"
-Vefaspor yeni umutların peşinde.
-UNDP iyi niyet elçileri Zidane ve Ronaldo.
-Trabzonspor Colman'ı mutlaka kazanmalı.
- Diyarbakırspor küllerinden doğdu.
- Fonex'in şampiyonları Avea ve Yapı Kredi.
-Göztepe bildiğiniz gibi.
-Futbolun yalnız adamları.

Güçlü yazar ve deneyimli yorumcu kadrosuyla keyifle takip edilen Futbol Plus Dergisi, okuyucularına süpriz hediyeler kazandıran ödüllü testlerinin de yer aldığı ocak-2014 sayısı ile bayilerdeki yerini aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Futbol Plus Dergisi 151. Sayısı ile Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement