Gazeteciden İnsanlık Görevi - Son Dakika
Güncel

Gazeteciden İnsanlık Görevi

Gazeteciden İnsanlık Görevi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir miting esnasında 2 yaşındaki çocuğun başının polis bariyerlerine sıkıştığını gören gazeteci Kadir Çelik, çocuğun yardımına koştu.

17.03.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir miting esnasında 2 yaşındaki çocuğun başının polis bariyerlerine sıkıştığını gören gazeteci Kadir Çelik, çocuğun yardımına koştu.

İslahiye Halk Pazarı'nda Saadet Partisi'nin açık hava mitingini takip eden Doğan Haber Ajansı İslahiye Muhabiri Kadir Çelik, alana konulan polis bariyerlerinde kafası sıkışan çocuğu fark etti. 2 yaşındaki Ahmet Günebakan'ın ağladığını fark eden Kadir Çelik, elindeki fotoğraf makinesini boynuna takarak küçük çocuğun yardımına koştu. Kadir Çelik, çocuğu bulunduğu yerden kurtardı.

Sıkışan çocuğu kurtardıktan sonra konuşan Kadir Çelik, "Mesleğimizden önce insanlık gelir. Ben de alandaki müzik nedeniyle çocuğunun ağlama sesini geç duydum. Bir yandan çocuğa yardım ederken, diğer yandan da olaydan habersiz olan anneyi bilgilendirdim. Sevincim, çocuğa hiçbir şeyin olmadan kurtulmasıdır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteciden İnsanlık Görevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement