Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Pusmaz'dan Vali Yurtnaç'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Pusmaz'dan Vali Yurtnaç'a Ziyaret

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada gazi olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Adem Pusmaz, Vali Kemal Yurtnaç'ı ziyaret etti.

20.07.2016 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada gazi olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Adem Pusmaz, Vali Kemal Yurtnaç'ı ziyaret etti.

Yurnaç, ziyarette yaptığı konuşmada, Adem Pusmaz nezdinde vatanı ve milleti uğruna mücadele eden askerlere teşekkür ederek, "15 Temmuz 2016 günü Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine yuva yapmış olan bir avuç FETÖ/PDY mensubu hainin yapmış olduğu darbe girişimi tüm Silahlı Kuvvetlere mal edilemez. Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde Adem kardeşimiz gibi vatanını, milletini, bayrağını seven ve gerekirse canını vermekten kaçınmayacak olan binlerce vatan evladı var. Biz o vatan evlatlarımızın her zaman yanındayız, her zaman dua ve desteklerimiz onlar için." diye konuştu.

Vali Yurtnaç, Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Pusmaz'a "geçmiş olsun" dileklerinde bulunarak, iyileştikten sonra tekrar birliğine katılma isteğinden dolayı da tebrik etti.

Pusmaz, görevinin başına dönmek için gün saydığını dile getirerek, "21 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK terör örgütü ile girdiğimiz çatışma sonucu yaralandım. Hastanede bir süre tedavi gördükten sonra iyileşme sürecini tamamlamak üzere memleketim Yozgat'a geldim. Tamamen iyileştikten sonra ülkemizin birliği, dirliği, düzeni ve huzurunu korumak için inşallah tekrar birliğime katılıp bu kutsal mücadeleyi vermeye devam edeceğim." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazi Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Pusmaz'dan Vali Yurtnaç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement