Gaziantep- Erdoğan, Kurdeleyi Keseceği Sırada Oğlu Bilal Erdoğan'ı Yanına Çağırdı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep- Erdoğan, Kurdeleyi Keseceği Sırada Oğlu Bilal Erdoğan'ı Yanına Çağırdı

Gaziantep- Erdoğan, Kurdeleyi Keseceği Sırada Oğlu Bilal Erdoğan\'ı Yanına Çağırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuzey Suriye'yi kurban etmeyeceğiz (5) KURDELEYİ KESECEĞİ SIRADA OĞLU BİLAL ERDOĞAN'I YANINA ÇAĞIRDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından yaptırılan Hatice Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını yaptı.

25.10.2015 01:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuzey Suriye'yi kurban etmeyeceğiz (5)

KURDELEYİ KESECEĞİ SIRADA OĞLU BİLAL ERDOĞAN'I YANINA ÇAĞIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜRGEV tarafından yaptırılan Hatice Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını yaptı.

Erdoğan, kurdeleyi keseceği sırada, oğlu Bilal Erdoğan'ı, senin bu aralar karelerde yer alman da fayda var diyerek yanına çağırdı. Paralel rahat durmuyor ya, oğlum da benim birikmiş olan milyonlarca dolarlarımı İtalya'ya kaçırdı ve oraya yerleşti. Şimdi de o milyarlarca dolar nereye sığıyor bilmiyorum tabi, herhalde bu paralel kendileri bir yerlere sığdırmış. Oğlum burada. İnşallah doktorasını bitirene kadar tabiki İtalya'ya gidecek gelecek. Doktora bittikten sonra da burada yine TÜGEV'de yine sizlere hizmetkar olmaya devam edecek şeklinde konuştu. Erdoğan konuşmasının ardından, kurdeleyi keserek Hatice Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını yaptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep- Erdoğan, Kurdeleyi Keseceği Sırada Oğlu Bilal Erdoğan'ı Yanına Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement