Gaziantep'te Şiddetli Bir Patlama Sesi! Valilikten Jet Açıklama - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Şiddetli Bir Patlama Sesi! Valilikten Jet Açıklama

Gaziantep'te merkezde şiddetli bir patlama sesi meydana geldi. Valilikten yapılan açıklamada sesin Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan uçakların ses hızını aşmasından kaynaklandığı belirtildi.

26.11.2016 00:06  Güncelleme: 08:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te merkezde büyük bir patlama sesi duyuldu. Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklamada patlama sesinin, Fırat Kalkanı Harekatı'na katılan savaş uçaklarının ses hızını aşmasından kaynaklanmış olabileceği belirtildi.

İşte Gaziantep Valiliği'nden yapılan açıklama:

25.11.2016 günü saat 23.20 sıralarında il genelinde duyulan patlama sesinden dolayı jandarma, emniyet, AFAD ve itfaiyeye yapılan ihbarlar değerlendirilmiş, 26.11.2016 günü saat 00.25 itibari ile hastanelerimize, diğer kurumlarımıza bildirilen ya da görevlilerimizce tespit edilen herhangi bir yaralanma vefat veya maddi hasar bulunmamaktadır.

"JETLERİN SES HIZINI AŞMASINDAN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR"

Bu sesin Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında görev yapan uçaklarımızın ses hızını aşmasından kaynaklanmış olabileceği değerlendirilmekte olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir.

FOTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Patlama sonrası sosyal medyada patlama sesinin kaynağına ait olduğu iddia edilen ve dumanlar yükselen bir bölgenin fotoğrafları paylaşıldı.

ÇATIŞMA SESİ DUYULDU

Patlama sesiyle ilgili bazı Gaziantepliler, çatışmanın ardından bir patlamanın gerçekleştiğini ifade ederken, çok sayıda helikopterin havalandığı bilgisini de aktardı.

FATMA ŞAHİN'DEN İLK AÇIKLAMA: DOĞRULANMIŞ BİR BİLGİ YOK

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Gaziantep'teki patlama iddiasıyla ilgili doğrulanmış herhangi bir bilgi bulunmamakta. En doğru açıklama ilgili resmi makamlarca yapılacak" ifadelerini kullandı.

"ŞEHRİN HER YERİNDEN DUYULAN BİR PATLAMA"

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu "Gaziantep'in her tarafından duyulan patlama ile ilgili şu an şehir içerisinde herhangi bir sıkıntı yok. duyulan ses ile alakalı emniyetimiz şu anda araştırma yapıyor net bir bilgi yok. Başka haberlere itibar etmeyiniz." açıklamasında bulundu.

Gaziantep\'te Şiddetli Bir Patlama Sesi! Valilikten Jet Açıklama

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Şiddetli Bir Patlama Sesi! Valilikten Jet Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement