Gaziantep'te 110 Bin Öğrenci ve Öğretmene Eşofman - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te 110 Bin Öğrenci ve Öğretmene Eşofman

Şahinbey ilçede eğitim gören 110 bin öğrenci ve öğretmene eşofman ve forma dağıtılacak.

06.05.2015 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey ilçede eğitim gören 110 bin öğrenci ve öğretmene eşofman ve forma dağıtılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi'nin ilçedeki öğretmen ve öğrencilere eşofman takımı, ortaokullardaki öğretmen ve öğrencilere ise tişört verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

Öğretmen ve öğrencilerin 9 Mayıs Gençlik Bayramı Haftası kapsamında 17 Mayıs Pazar günü Yeşilvadi Parkı'nda yürüyüş yapmayı ve yürüyüş sonunda öğrencilerle konsere katılımı amaçlayan projenin esaslarını içeren protokol, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz'ın katıldığı törenle imzalandı.

Vali Yerlikaya, verilen hizmeti büyük bir takdirle karşıladığını belirterek "Şahinbey Belediyesi 10 bin öğrencimizi Çanakkale'ye taşımanın yanı sıra 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'ndan önce Şahinbey'de bulunan tüm ortaokul ve lise öğrencilerine büyük bir takdirle karşıladığımız hediye veriyor. Ben şehrimizdeki öğrencileri ve öğretmenleri önemseyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Tahmazoğlu da ilçedeki öğrencilere ellerinden gelen desteği sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te 110 Bin Öğrenci ve Öğretmene Eşofman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement