Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Araban Belediyesi, İller Bankası'nın verdiği 500 bin liralık hibe desteğiyle park yapmak için çalışma başlattı.

16.11.2014 12:36

Araban Belediyesi, İller Bankası'nın 500 bin lira hibe desteğiyle ilçeyi dördüncü parkına kavuşturmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile yaptığı incelemenin ardından Turgut Özal Mahallesi'ndeki belediyeye ait 7 bin metrekarelik alana içinde engellilere de hizmet verecek park yapacaklarını belirtti.

Göreve geldiği 2009'da ilçede terk park bulunmadığın işaret eden Özdemir, "Bugün ilçenin dördüncü parkının inşaatına başladık" dedi.

Projenin İller Bankası'nın verdiği 500 bin liralık hibe destekle tamamlayacaklarına dikkati çeken Özdemir, şunları kaydetti:

"İlçemizi değiştirmek, geliştirmek ve yaşanılabilinir konumuna getirmek için AK Parti Araban İlçe Başkanlığıyla birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Hükümetimizden yatırımlar ilçemize gelmeye devam ediyor. Büyüklerimizin destekleriyle hemşehrilerimizin mutlu ve huzurla yaşadığı Araban için birlikte başarmaya devam edeceğiz."

Karapınar mesire alanı yolu asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi, Araban ilçesine bağlı Karapınar mesire alanının yolunu asfaltladı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ulaşım sıkıntısı çekilen Karapınar mesire alanı yolunun Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekiplerince genişletilerek asfaltlandığını belirtti.

Bölge halkının piknik ve mesire yeri olarak kullandığı alanda çevre düzenlemesinden sonra sosyal tesis yapılacağını aktaran Özdemir, Karapınar'ın önemli turizm merkezlerinden birisi olabileceğini vurguladı.

Özdemir, katkılarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e teşekkür etti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement