Gaziantep'ten Siirt'e Kitap Desteği - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Siirt'e Kitap Desteği

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tarafından Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kitap gönderildi.

21.06.2016 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep merkez Şahinbey Belediyesi tarafından Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine kitap gönderildi.

AK Parti Siirt Belediye Meclis üyesi Ayhan Eren, yaptığı açıklamada, köy okullarının kitap ihtiyaçlarının temin edilmesi için Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başlattığı kampanyaya destek verdiklerini söyledi.

Şahinbey Belediyesinin de kampanyaya destek verdiğini ifade eden Eren, şunları kaydetti:

"Şahinbey Belediyesi, ilimizde kitap ihtiyacı bulunan okulların bu ihtiyacına karşı duyarsız kalmadı. Bir kültür hizmeti olarak bizlere teslim ettikleri kitapları, Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İdris Yolbaş'a teslim ettik. İnşallah öğrencilerimiz bu kitapları okuyarak hem daha çok bilgi sahibi olacak hem de kelime dağarcıklarını daha da zenginleştirecekler. Bu örnek davranışı diğer belediyelerimizden de bekliyoruz."

Okul Müdürü İdris Yolbaş ise, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, teslim aldıkları kitapları ihtiyaç sahibi okullara göndereceklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Siirt'e Kitap Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement