Gazipaşa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Gazipaşa'da Uyuşturucu Operasyonu

Gazipaşa\'da Uyuşturucu Operasyonu

Gazipaşa'da uyuşturucu operasyonuANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde jandarmanın durdurduğu üç ayrı otobüsten toplam 2.5 kilogram kubar esrar maddesiyle 1 kilo 50 gram metamfetemin ele geçirildi.

22.10.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazipaşa'da uyuşturucu operasyonu

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'nde jandarmanın durdurduğu üç ayrı otobüsten toplam 2.5 kilogram kubar esrar maddesiyle 1 kilo 50 gram metamfetemin ele geçirildi.

Gazipaşa'ya bağlı Zeytinada Mahallesi'nde Zeytinada Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri yol denetiminde Van ve Hatay'dan Antalya istikametine giden iki farklı yolcu otobüsünü durdurdu. Narkotik köpeği 'Çıtır' ve bomba arama köpeği 'Akım'ın da katıldığı aramada Ö.A.'nın valizinden 500 gram, diğer otobüsteki M.Y.'nin valizinden ise 2 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarmanın bu sabah yaptığı operasyonda da bir başka yolcu otobüsü durduruldu. Narkotik köpeği Çıtır boş yolcu koltuğu altında uyuşturucu madde buldu. Poşet içerisinde sarılı halde bulunan paketten 1 kilo 50 gram metamfetamin maddesi çıktı. Sahibi bulunmayan paketle ilgili başlatılan inceleme sonucu otobüsün daha önce Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğu ve 500 gram metamfetamin maddesi bulunduğu belirlendi. Soruşturma kapsamında 25 yaşındaki Y.B. ile 22 yaşındaki E.B.'nin tutuklandığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazipaşa'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement