Gazze'de 3'ü Çocuk 8 Sivil Daha Öldü - Son Dakika
Güncel

Gazze'de 3'ü Çocuk 8 Sivil Daha Öldü

İsrail'in Gazze'nin doğusuna düzenlediği saldırıda 3'ü çocuk 4 Filistinli öldü. Şehrin kuzeyindeki bir cenaze de saldırılara hedef oldu, olayda 4 kişi hayatını kaybetti.

21.08.2014 14:18  Güncelleme: 14:42

İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin doğusuna düzenlediği saldırıda, üçü çocuk, dört Filistinli yaşamını yitirdi. Gazze'nin kuzeyindeki bir cenazeye katılan dört kişi de yine İsrail saldırısına hedef olarak hayatını kaybetti.

Gazze'de görevini fiili olarak sürdüren sağlık bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in Gazze'nin doğusuna düzenlediği bombardımanda, Rifi ailesinin evinin hedef alındığını belirtti.

Hayatını kaybeden çocuklardan birinin babası hastanede sinir krizi geçirdi.

Saldırıda, aile fertlerinden Ömer Nasr (7), Abdullah Tarık (8) ve Muhammed Ziyad (11) ile Nasr er-Rifi'nin (35) hayatını kaybettiğini aktaran Kudra, 7 Temmuz'dan bu yana ölenlerin sayısının 2 bin 65'e yükseldiğini, 10 bin 254 kişinin yaralandığını ifade etti.

Ölen Filistinli çocuklardan birinin dedesi

CENAZEYE KATILAN DÖRT KİŞİ ÖLDÜ

Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Dr. Eşref el Kudra, Gazze'nin kuzeyindeki Şeyh Radvan'daki bir mezarlığın vurulduğu saldırıda hayatını kaybeden Muhammed ve Rami Ebu Nehal, Heysem Tafış ile Abd Şuveyh isimli kişilerin naaşlarının Şifa Hastanesi'ne getirildiğini söyledi.
Kudra, İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana düzenlediği saldırılarda 2 bin 69 kişinin öldürüldüğünü söyledi.

İsrail, yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'ye 7 Temmuz'da havadan ve denizden, 17 Temmuz'da ise karadan saldırıya geçmişti. Bir ayı aşkın süren saldırılardan sonra Mısır'da gerçekleştirilen müzakerelerde kalıcı ateşkes sağlanamamış, roket atıldığı iddiasıyla İsrail ordusu önceki gün yeniden Gazze'yi bombalamaya başlamıştı.

Gazze\'de 3\'ü Çocuk 8 Sivil Daha Öldü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gazze'de 3'ü Çocuk 8 Sivil Daha Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): NERDE BU MÜSLÜMAN IZZ DİYEN ÜLKELER NERDESİNİZZZZZZ:((( 47 4 Yanıtla
  • ARNAVUT: burdan yazıp çizmekle olmuyor sahaya inip israil köpekleriyle çatışmak lazım 22 2 Yanıtla
  • Totemin gücüne inanırım ben:)): İSRAİLLLLLL HALKI DİLERİM YOK OLURSUNUZ, RABBİMİN LANETİ SİZİ HELAK ETSİN. . !!!!! 20 3 Yanıtla
  • serhat: KAHROLSUN İSRAİL 10 0 Yanıtla
  • VİCDAN: ALS İÇİN BOY GÖSTEREN DEĞERLİ ÜNLÜLERİMİZ, BU MASUMLAR İÇİNDE DEĞERLİ ŞOVLARINIZI BEKLİYORUZ. . . . . 9 1 Yanıtla
  • E.B.: Bir karış toprağın için yaşam hakkını elinden alanlar , bedenlerini çürütecek toprak bulamayacaklar ey çocuk. . Tanrı istemez ise yaprak bile kımıldamaz mış. Bu halka insanoğulları yardım edemiyor engelleyemiyor sanırım işimiz ALLAHA kalmış ama artık onuda sorgular oldum varmıdır Tanrı? 0 8 Yanıtla
  • rıfat Alçay: Allahım sen ümmeti muhammedi uyandır artık, yeter bu Müslümanların zülüm çekmesi acı çekmesi, minicik yavruların şehit olmaları, canımıza tak dedi artık, bu Müslümanları gaflet uykusundan uyandır Allahım. bu savaş artık Müslümanla-dinsizlerin şeytanın savaşı olmuştur ulanın Müslümanlar. . . . 4 2 Yanıtla

Advertisement