Kütahya'da Gazzeli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Gazzeli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Kütahya\'da Gazzeli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Kütahya'da Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, teravih namazını kıldıktan sonra Filistin'de şehit olan Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

21.07.2014 13:21  Güncelleme: 13:17

Kütahya'da Anadolu Gençlik Derneği üyeleri, teravih namazını kıldıktan sonra Filistin'de şehit olan Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Karagöz Ahmet Paşa Camii'ndeki toplu duanın ardından Anadolu Gençlik Derneği Kütahya Şube Başkanı Erol Taşkın basın açıklaması yaptı.

Taşkın, "Irkçı ve terörist İsrail, işkal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlarına devam ediyor. Faşist İsraillin 3 Yahudi gencin kaybolması bahane ederek başlattığı saldırılar bu gençlerin cesetlerine ulaşıldıktan sonra daha da arttı. Birleşmiş Milletler, ABD ve başta İngiltere olmak üzere Avrupa birliği ülkeleri terörist İsrail'in saldırılarını bir savunma hakkı olarak ikna ediliyorlar, oysa bu 3 gencin kaybolmasından da öldürülmesinden de İsrail istihbaratı sorumludur. Çünkü İsrail daha fazla Müslüman kanı dökmek için her türlü aşağılık davranışı yapabilecek bir karakterdedir. İsrail bu gençlerin öldürülmesini tüm dünyaya 'Hamasın işi' şeklinde pazarlayarak saldırıya uğramışlık bahanesiyle Filistin halkına karşı girişeceği katliamı meşrulaştırmak istemiştir. Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa Birliği ülkeleri Siyonist İsrail'in 70 yıldır oynadığı bu oyunun zaten doğal aktörleridirler" dedi.

Bugün Suriye ve Irak'ta yaşanan savaşın tetikleyicisi siyonist İsrail olduğunu belirten Taşkın, "Faşist İsrail Özellikle Sahur ve İftar saatlerinde saldırılar düzenlemektedir.Karşımızda Ramazan ayını cehenneme çevirmekten haz alan ve Kadın ve Çocuk öldürmekten haz alan aşağılık bir zihniyet vardır. Saldırılarda meskenlerin yanı sıra mabetlere ve sağlık merkezleri de vurulmuş. Mabetlere yapılan saldırılar siyonist İsrail'in kendinden başka kutsallığın olmadığının göstergesidir. İsrail aşağılık davranışlarının ve şımarık davranışlarının karşılığını er yada geç bulacaktır" şeklinde konuştu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Gazzeli Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika


Advertisement