Çankırı'dan Gazze'ye Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Çankırı'dan Gazze'ye Yardım Eli

Çankırı\'dan Gazze\'ye Yardım Eli

Çankırı'da hayırseverlerin katkılarıyla toplanan giysi ve kuru gıdadan oluşan yardım malzemeleri, Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

10.09.2014 16:05  Güncelleme: 09:27

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, ramazan ayında Gazze için başlattıkları yardım kampanyasında sona gelindiğini belirtti.

Etüt Eğitim Merkezi'nde toplanan yardım malzemelerinin önce Gaziantep Toplama Merkezi'ne, daha sonra sınır kapılarının açılmasıyla Gazze'ye ulaştırılacağını aktaran Dinç, yardım faaliyetlerine İsrail ablukası altındaki Gazze'deki Müslümanların yaralarının sarılmasına yardımcı olmak için devam edeceklerini vurguladı.

Dinç, İsrail'in Gazze halkına ölüm yağdırdığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bizler Müslüman kardeşlerimize destek olmalıyız. Fiilen İsrail zulmüne bir karşı çıkış yapamasak bile maddi ve manevi yardımlarımızla onların yanında olmalıyız. Yardım kampanyamızda kısa bir süre içerisinde merkezimize çok sayıda gıda ve giyim malzemesi geldi. Ben bu kampanyaya destek veren tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yardım faaliyetlerimiz kapsamında 2 bin erkek kıyafeti, bin 700 bayan kıyafeti, bin 600 çocuk kıyafeti ve 1.5 ton kuru gıda toplandı."

Daha sonra yardım kamyonu dualarla uğurlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çankırı'dan Gazze'ye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement