Gazzeli Yaralıların Durumu - Son Dakika
Yaşam

Gazzeli Yaralıların Durumu

Sağlık Bakanlığı, Gazze’den yaralıların durumları hakkında açıklama yaptı.

24.08.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı, Gazze'den yaralıların durumları hakkında açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı'nca 11 Ağustos'tan bu yana ambulans uçaklarla Filistin'den getirilen Gazzeli yaralıların tedavisine devam edildiği belirtilerek Ankara ve İstanbul'daki hastanelerde tedavi gören yaralıların bugün itibariyle hastanelere göre dağılımı ve son durumları ise şöyle açıklandı:

"Ankara: 4 ayrı Hastanemizde tedavi gören 22 yaralının genel durumu iyi. Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde, 5'i çocuk 15 yaralı bulunmakta. Yaralılardan 1'iyoğun bakımda, diğerleri ortopedi servisinde tedavi görmekte. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki 3 yaralının tedavisi fizik tedavi servisinde devam etmekte. Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Gazzeli 2 çocuğumuz tedavi görmekte. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 1'i hamile 1'i çocuk, 2 yaralının tedavileri de sürmektedir.

İstanbul: İstanbul'daki 3 ayrı hastanemizde 24 yaralının tedavisi devam etmekte olup, tedavisi tamamlanan 4 Gazzeli taburcu edilmiştir. Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 10'u çocuk, 15 yaralı bulunmakta. Yaralılardan 8'i yoğun bakım ünitesinde takip edilmektedir. Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5'i çocuk 8 yaralının tedavilerine devam edilmekte. Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi'nde ise 1 Gazzeli yaralı tedavi görmektedir.

Taburcu edilen 4 Gazzeli, istekleri üzerine hastane yakınında erkekler ve kadınlar için ayrı olarak tutulan 2 dairede misafir edilmektedir." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gazzeli Yaralıların Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement