22 Yaşındaki Garson, Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kadını Öldürdü - Son Dakika
Güncel

22 Yaşındaki Garson, Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kadını Öldürdü

22 Yaşındaki Garson, Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kadını Öldürdü

22 yaşındaki garson, cinsel ilişki teklifini reddeden 36 yaşındaki kadını öldürüp, yatak odasına betonla gömdü. Bacağı yaralanınca hastaneye gitmesi cinayeti aydınlattı.

16.08.2015 18:29  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde garson 22 yaşındaki Fırat Alper, bir gün önce çalıştığı restoranda işe başlayan 36 yaşındaki Suzan Çağlayan'ı, iddiaya göre cinsel ilişki teklifini kabul etmediği gerekçesiyle öldürüp evinin yatak odasında betonla gömdü.

GARSONUN EVİNE GİTTİ

Olay, 13 Ağustos Perşembe günü meydana geldi. Gebze'nin Denizli köyündeki bir restoranda çarşamba günü işe başlayan Suzan Çağlayan burada garson olan Fırat Alper ile tanıştı. Fırat Alper'e kalacak yeri olmadığını belirten Çağlayan, mesai bitimi sonrasında Fırat Alper'in Beylikbağı mevkiinde bulunan evine gitti.

15 KEZ BIÇAKLADI

İddiaya göre Suzan Çağlayan ile birlikte olmak isteyen Fırat Alper reddedilince mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Çağlayan'ı vücudunun çeşitli yerlerinden 15 kez bıçaklayarak öldürdü. Boğuşma sırasında bıçakla bacağından yaralanan Fırat Alper, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi olduktan sonra durumundan şüphelenen doktor, polise ihbarda bulundu.

BETONLA ÜZERİNİ KAPATTI

Fırat Alper'in çalıştığı işyerini tespit eden polis, kendisinin ve Suzan Çağlayan'ın işe gelmediğini öğrenince Fırat Alper'in evine baskın yaptı. Şüpheli hareketleri ve çelişkili ifadeler vermesi üzerine gözaltına alınarak Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Fırat Alper burada alınan ifadesinde Suzan Çağlayan ile ilişkiye girmek istediğini reddedilince de bıçaklayarak öldürdükten sonra halıya sarıp evin yatak odasının köşesine gömüp betonla kapattığını itiraf etti. Suzan Çağlayan'ın cesedi gömüldüğü yerden çıkartıldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Fırat Alper, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 22 Yaşındaki Garson, Cinsel İlişki Teklifini Reddeden Kadını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (102)

  • Selami: Bu şerefsizi alacan canlı bomba yapıp PKK nin içine salacan. 65 19 Yanıtla
    selo: bu şerefizi seninle aynı yatağa koymak lazım senide betona gömsün 0 4
  • hasan: Okuz be tam okuz evinde kalacak diye sahip olmanmi gerek pis mikrop allah belani versin 72 2 Yanıtla
  • karlı: Abi kim sapıklık icin can yakarsa cinsel organinı kessinler 59 1 Yanıtla
  • vatan sevdalisi: Boyleleri aldığımız oksijeni bile kirletiyor şerefsiz it 60 0 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞ: yazmaktan bikmiycam sizde yayinlamaktan İDAM İDAM İDAMM o zaman ayaklarını öpücem tayipppp SÖZZZZ 37 22 Yanıtla
  • SULEYMAN CIMEN: LAN DEYYUS HERIF, VUCUDUNDAKI O UFAK ET PARCASI COK MU YORUYORDU SENI, UFAK BIR ET PARCASI ICIN CINAYET ISLEDIN, DEGDI MI PEKI SEREFSIZ, AYNI HARAKETI ANA`NA YADA BACINA YAPSALARDI COK MU HOSUNA GIDERDI NAMUSSUZ HERIF, GARSONSAN GARSONLUGUNU BIL ALLAHSIZ, SEN HEM DUNYANI HEMDE AHIRETINI KAYBETMISSIN, ALLAH KURTARMASIN NE SENI NEDE SENIN GIBI OLAN ALLAHSIZ INSANLARI, SAPIK HERIFLERE SESLENIYORUM= MADEMKI SIZI COK YORUYOR EVLENIN SEREFSIZLER, SIZIN GIBI SEREFSIZ BIR KADIN BULUN EVLENIN, O KADAR. 51 0 Yanıtla
    raskolyn: helal olsun süleyman sana aynen bu gibi pislikler yaşamamalı bence 2 0
  • Dr.çapa: Utanıyorum ,ben erkek değilim 46 5 Yanıtla
    Kamil: Kadinmisiin :) 0 7
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement