Gebze'de Demokrasi Nöbeti Nde Gülen'i Astılar - Son Dakika
Güncel

Gebze'de Demokrasi Nöbeti Nde Gülen'i Astılar

Gebze\'de Demokrasi Nöbeti Nde Gülen\'i Astılar

Gebze'de "Demokrasi Nöbeti" nde Gülen'i astılarGEBZE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde "Demokrasi Nöbeti" ne yaklaşık 20 bin kişi katılırken, Fethullahçı Terör Örgütü'nün lideri Fethullah Gülen'in fotoğrafı asıldı.

23.07.2016 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze'de "Demokrasi Nöbeti" nde Gülen'i astılar

GEBZE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde "Demokrasi Nöbeti" ne yaklaşık 20 bin kişi katılırken, Fethullahçı Terör Örgütü'nün lideri Fethullah Gülen'in fotoğrafı asıldı. Vatandaşlar, Fethullah Gülen'in fotoğrafına vurarak tepkilerini gösterdiler.

Darbe girişiminin ardından Gebze Kent Meydanı'nda her akşam binlerce kişi "Demokrasi Nöbeti" nde buluşmaya devam ediyor. Dün akşam yaklaşık 20 bin kişi toplanırken, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker vatandaşlara hitap etti. Darbecilerin emellerine ulaşamadığını söyleyen Adnan Köşker, "Hepinizin içi rahat olsun, müsterih olun. Bu teröristler Allah'ın izniyle emellerine ulaşamadılar, ulaşamayacaklar. Her şey affedilebilir ancak affedilmeyecek tek bir şey vardır o da vatana ihanet. Bu aziz millete silah çeken, kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi düşünmeden hareket eden bu örgüt mensupları cezalarını en ağır şekilde çekecekler. Şehitler verdik onlar için dua edelim. Yaralılarımız var acil şifalar dileyelim. Türkiye'nin dört bir köşesinde sokaklara çıkan halkımıza ve darbe girişimine karşı, milli birliğimize destek veren tüm siyasi partilere ve yöneticilerine de teşekkür ediyoruz. Bugün birlik olma günüdür, bugün diri olma günüdür. Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan meydanlardan çekilebilirsiniz diyene kadar bu meydanlarda demokrasi nöbetine devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

"Demokrasi Nöbeti" nde bir grup Fethullahçı Terör Örgütü Lideri Fethullah Gülen'in fotoğrafını direğe astılar. Vatandaşlar, Fethullah Gülen'in fotoğrafına vurarak tepkilerini gösterdiler.

HABER-KAMERA: Mesut IŞIK-Büşra KAYA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze'de Demokrasi Nöbeti Nde Gülen'i Astılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement