Genç Atıcılar Bu Yılda Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Genç Atıcılar Bu Yılda Şampiyon Oldu

Genç Atıcılar Bu Yılda Şampiyon Oldu

26-29 Mayıs tarihleri arasında Mersin Erdemli Atış Poligonu'nda, büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar ve veteranlardan oluşan yaklaşık 200 sporcunun katıldığı Double-Trap ve Trap Skeet Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

03.06.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

26-29 Mayıs tarihleri arasında Mersin Erdemli Atış Poligonu'nda, büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar ve veteranlardan oluşan yaklaşık 200 sporcunun katıldığı Double-Trap ve Trap Skeet Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atıcıların da katıldığı şampiyonada Kocaelili atıcılar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda takımlarda şampiyonluğu kazandı.

Genç bayanlar kategorisinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli atıcısı Serdağ Saadet Kandıra geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Şampiyonu oldu. Bir diğer Kağıtsporlu milli sporcu Gizem Çavuş da bayanlar kategorisinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Murat İlbilgi, Buğra Demircan, Ahmet Balkancı'dan oluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor genç erkek takımı ise geçen yıldaki başarısını sürdürerek ikinci kez üst üste Türkiye şampiyonu oldu. Genç erkekler ferdi kategorisinde yarışan Murat İlbilgi Türkiye ikincisi, büyük bayanlarda Pınar Uzel ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Bayan sporcuların madalyalarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un Ali Emre Güray verdi. Kağıtspor Atıcılık branş kaptanı ve Atıcılık ve Avcılık federasyonu yönetim kurulu üyesi Ahmet Çelebi, genç takımın bu başarısından dolayı oldukça memnun olduğunu ifade etti. Çelebi, "İki yıldır genç takımlar düzeyinde başarılı sonuçlar alıyoruz. Alt yapıya verdiğimiz desteklerimiz artarak sürecek" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Atıcılar Bu Yılda Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement