Gençler Avrupa Judo Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Gençler Avrupa Judo Şampiyonası

Milli judocu Çetin: "İlk hedefim Dünya Şampiyonasında milli marşımızı okutmak ve bayrağımızı dalgalandırmak"

29.09.2014 17:22

Romanya'da düzenlenen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası'nda 44 kiloda bronz madalya kazanan milli judocu Nesrin Çetin, ilk hedefinin gelecek ay ABD'de yapılacak Dünya Şampiyonası'nda milli marşı okutup al yıldızlı bayrağı dalgalandırmak olduğunu belirtti.

Geçen hafta Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan şampiyonada üçüncü olan Denizli Büyükşehir Belediyesporlu Çetin, antrenörleri Gökhan Yörük ve Murat Aydoğmuş ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İbanoğlu, Judo Genç Milli Takımının elde ettiği başarı ile Türkiye'yi ve Türk milletini gururlandırdığını, Nesrin Çetin'in de kazandığı Avrupa üçüncülüğü ile Denizli'nin yüzünü güldürdüğünü ifade etti.

Çetin'in, 22-26 Ekim tarihlerinde Miami'de yapılacak Dünya Gençler Judo Şampiyonası'na katılacağını dile getiren İbanoğlu, "Bugüne kadar beklentilerimizi fazlasıyla karşılayan sporcumuz, Denizlililerden ve milletimizden dualarıyla destek olmalarını istiyor. Sporcumuzun kulübüne, antrenörlerine ve ailesine teşekkür ederim. Nesrin'in Avrupa'da yakaladığı başarıyı Amerika'dan iyi bir sonuçla dönerek taçlandıracağına inanıyorum" dedi.

Milli judocu da Çetin de emeğinin karşılığını görmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Finale giden yolda son dünya şampiyonu Bulgar Borislava Damyanova'ya takılıp bronz madalyada kaldım ama bu sonuç hırsımı artırdı. Haftanın altı günü Atatürk Stadyumu Judo Antrenman Salonu'nda çalışmalarımı sürdürüyorum. İlk hedefim Dünya Şampiyonası'nda milli marşımızı okutmak ve bayrağımızı dalgalandırmak. Madalya ile döneceğim ve bana güvenenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım" diye konuştu.

İbanoğlu, milli judocuya günün anısına hediye verdi.

Milli sporcu Nesrin Çetin, 9 Ekim'de Trabzon'da milli takım kampına katılacağı belirtildi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gençler Avrupa Judo Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement