Gençler Ziynet Sali ile Coştu - Son Dakika
Yerel

Gençler Ziynet Sali ile Coştu

Gençler Ziynet Sali ile Coştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ziynet Sali konseri gerçekleştirdi.

19.05.2015 13:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ziynet Sali konseri gerçekleştirdi. Eski ve yeni şarkılarını Manisalılar için seslendiren Sali, vatandaşların büyük beğenisini topladı. Sali konserin sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte 10. Yıl Marşı'nı seslendirdi.

Ünlü sanatçı Ziynet Sali, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde Manisalılarla buluştu. Atatürk Kent Parkı'nda düzenlenen konseri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile eşi Şeyda Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Yılmaz Gençoğlu, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, MHP Manisa Milletvekili Adayı Zeynel Balkız ve vatandaşlar izledi. Manisalıların yoğun ilgi gösterdiği konsere 'Ne Yaparsan Yap' şarkısıyla başlayan şarkıcı Ziynet Sali, sahne performansı ile büyük beğeni topladı. Manisalıların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayan Sali, gençlere ithafen 'Bugün Adım Leyla', 'Gelemiyorum Yanına', 'Sonsuz Ol', 'Her Şey Güzel Olacak', 'Deli', 'Senin Olsun' gibi şarkılarını seslendirdi. Sali, Türkçe ve Yunanca şarkıları da bir arada seslendirerek Manisalılara güzel bir gece yaşattı. Şarkılarını Manisalı hayranları ile birlikte seslendiren Sali, Manisalı hayranlarının gönlünü bir kez daha fethederken meydanı dolduran Manisalılar unutamayacakları bir gece yaşadı.

UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ

Gecede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sahneye çıkarak ünlü sanatçı Ziynet Sali ve ekibine gösterdiği performanstan ötürü teşekkür etti. 19 Mayıs'ın çok önemli bir gün olduğunu dile getiren Başkan Ergün, "Cumhuriyeti bizlere armağan eden ve bugünlere gelmemize vesile olan başkumandan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını bir kere daha minnetle anıyorum. Bizlere bu bayramı bırakması münasebetiyle bir kere daha huzur içinde yatsınlar. Dün unutmadık, bundan sonra da unutturmayacağız. Unutturmamak için de elimizden gelen her türlü çabayı da göstereceğiz" diye konuştu.

HER ŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN

Bugün Manisa'ya güzel bir eseri kazandıracaklarını belirten Başkan Ergün, "19 Mayıs'ta anlamı olsun düşüncesiyle yetiştirdiğimiz, gençliğe armağan ettiğimiz büyük bir kapalı spor salonu ve yüzme havuzunun açılışını yapacağız. Her şey gençlerimiz için, her şey onlar için. Geleceğimiz onlara emanet. Salonumuzun açılışına bütün Manisalıları davet ediyorum" dedi. Başkan Ergün konserin sonunda sanatçı Ziynet Sali'ye çiçek ve içerisinde mesir ürünlerinin yer aldığı sepet takdim etti.

COŞKU 10. YIL MARŞI İLE ZİRVEYE ÇIKTI

Gece Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile sanatçı Ziynet Sali, 10. Yıl Marşı'nı birlikte seslendirdi. Konser alanını dolduran Manisalılar da Başkan Ergün ve Sali'ye eşlik etmesiyle 19 Mayıs coşkusu zirveye çıktı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Ziynet Sali ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement