Gençlik Projesi Ortakları Mudurnu'da Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gençlik Projesi Ortakları Mudurnu'da Buluştu

Gençlik Projesi Ortakları Mudurnu\'da Buluştu

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Gençlik Projesi ortakları Mudurnu ilçesini gezdi.

02.06.2014 13:09

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Gençlik Projesi ortakları Mudurnu ilçesini gezdi.

Proje koordinatörlüğünü İlksen Oben Eruçar ve Süleyman Yardımcı'nın yaptığı proje grubu Mudurnu ilçesine geldi. Proje ortaklarını Mudurnu ilçesinde gezdirdiklerini ifade eden Süleyman Yardımcı, "Misafirlerimiz Bolu'da kalıyorlar. Hırvatistan, İtalya, Macaristan ve Bulgaristan'dan 4'er kişilik grup ve Bolu Milli Eğitim'den ise 7 kişilik bir grupla toplamda 22 katılımcı birlikte gelecekte yapacağımız projelerin eğitimini birlikte alıyoruz. Önümüzdeki dönemde bu 5 farklı ülke yeni projeler yapacak" dedi.

Proje kapsamında kültürel geziler de yaptıklarını söyleyen Yardımcı, "Bu proje yeni projeleri hazırlama ortamı ve ağ kurma projesinde istedik ki misafirlerimize Bolu ili ve çevresindeki tarihi anlatalım. Bir ilçemizi ziyaret edelim ve gezdirelim. Bu anlamda Mudurnu'da cami, hamam ve tarihi konakları gezdirdik" şeklinde konuştu.

Farklı ülkelerden gelen misafirlere Mudurnu yöresel yemeklerini ikram ettiklerini ifade eden Süleyman Yardımcı, proje ortaklarının da ilçeden memnun kaldığını söyledi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Projesi Ortakları Mudurnu'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement