Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın Adıyaman Temasları - Son Dakika
Politika

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın Adıyaman Temasları

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç\'ın Adıyaman Temasları

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adıyaman’daki ziyaret ve temasları kapsamında sahabe Saffan Bin Muattal Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.

06.03.2015 21:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adıyaman'daki ziyaret ve temasları kapsamında sahabe Saffan Bin Muattal Türbesi'ni ziyaret ederek dua etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adıyaman temasları kapsamında Valiliği ziyaret ederek, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Şeref defterinin imzalanmasının ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Bakan Kılıç'a Adıyaman ile ilgili brifing verdi.

Bakan Kılıç daha sonra Adıyaman Belediyesine geçerek burada Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'dan, Adıyaman Belediyesinin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada Adıyaman'daki temaslarından ve Bakanlığa bağlı yatırımlardan bahsetti. Bakan Kılıç belediyeden ayrılarak beraberindeki heyetle Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan sahabe Safvan Bin Muattal'ın kabrini ziyaret ederek burada dua etti. Bakan Kılıç, daha sonra Sahabe Camisi'ne geçerek burada akşam namazını kıldı. Namaz sonrası Bakan Kılıç ve beraberindekiler, Adıyaman'ın Kahta ilçesine geçti.

Bakan Kılıç'ı Kahta ilçe merkezi girişinde yoğun bir kalabalık karşıladı. Bakan Kılıç ve beraberindekiler AK Parti Kahta İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi. AK Parti Kahta İlçe Başkanlığında bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını, 12 yıllık AK Parti iktidarıyla en ücra yerlere hizmet götürdüklerini dile getirdi.

Bakan Kılıç ise, "12 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini tüm vatandaşlarımız görüyor ve biliyor. Vatandaşlarımız bize bu hizmetlerden dolayı teveccüh gösteriyor. Kahta'ya yakışır yeni bir spor salonu yapacağız. Spor salonunun yanına da yüzme havuzu yapacağız" müjdesini verdi.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Kılıç ve beraberindekiler, Adıyaman'a dönerek burada AK Parti Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bakan Kılıç'ı parti binası önünde yoğun bir vatandaş kalabalığı karşıladı. Kalabalık vatandaşlar burada sevinç gösterileri sergilerken bazı vatandaşlar ise, ellerinde meşalelerle bakan Kılıç'ı karşıladı.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'ın açılış konuşmalarının ardından konuşan Bakan Kılıç, iç güvenlik paketi ve parti kapatmalarıyla ilgili konuştu. Bakan Kılıç konuşmasında şunları söyledi:

"Mecliste şu anda iç güvenlik yasası görüşülüyor. Muhalefet çok ciddi anlamda bir engelleme çabası içerisinde. AK Parti grubu sizlerden aldığı milli irade gücüyle onlarla mücadele ederek yoluna devam ediyor.

Yüzde 50 oy alan partimizi kapatmaya kalktılar. Böyle bir şey olmaz, yasal değişiklikleri yapalım dediğimizde muhalefetin kimisi meclis dışına gitti, kimisi boykot etti. Ama AK Parti referandumla halkın desteğini alarak yoluna devam etti. O zaman Cumhurbaşkanımız 'evet diyende hayır diyende kazandı' demişti. Bu gün onun doğruluğunu görüyoruz.

Bakıyoruz muhalefet milletvekillerinin biri öyle diyor kimisi böyle diyor. Bu gittiğimiz yolda çok uyumlu devam edeceğiz. Biz beraber aynı yoldayız." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'ın Adıyaman Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement