Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersin'de - Son Dakika
Güncel

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersin'de

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersin\'de

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, MHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Müftüoğlu'nun seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle sohbet etti.

26.02.2014 14:30  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, MHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Can Müftüoğlu'nun seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle sohbet etti.

Merkez Yenişehir ilçesinde AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever ve partililerle esnaf ziyareti gerçekleştiren Kılıç, simitçiden aldığı simitleri vatandaşlara dağıttı, yol kenarında muz, çilek ve portakal satan esnafın ikramlarını da kabul etti.

Ziyaretleri sırasında Fenerbahçe taraftarı bir kadının "Takımımızın üzerinde baskı var. Başbakanımız da Fenerbahçeli, bu baskıyı kaldırın. Hakemlerinize söyleyin baskı yapmasınlar" sözlerini gülerek dinleyen Kılıç, "Hakemler benim değil" şeklinde konuştu.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki MHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Müftüoğlu'nun seçim bürosunu da ziyaret eden Kılıç, bir süre partililerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında bir partilinin "Sizi karşılamaktan gurur duyuyoruz. Birbirimizi bu kadar sıcak karşılamaktan daha güzel bir şey olduğunu düşünemiyorum. Önemli olan sandığa gitmek" sözü karşısında Kılıç, "Allah razı olsun. Başarılar diliyorum" diyerek cevap verdi.

Kılıç, ziyaretinin ardından yolda karşılaştığı MHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Müftüoğlu ile tokalaşarak, başarılar diledi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç Mersin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement