Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

CHP Adana Milletvekili adaylarının Hadırlı Mahallesi'nde toplantı düzenlediği bildirildi.

25.05.2011 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Adana Milletvekili adaylarının Hadırlı Mahallesi'nde toplantı düzenlediği bildirildi.

CHP'den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP milletvekili adayları Ümit Özgümüş, Hüseyin Keser, Zeynep Canan Billor, Müzeyyen Şevkin ve Soner Anafarta ile CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar ve Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş ile parti yöneticileri Hadırlı mahallesinde toplantı yaptı.

Özgümüş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sorunsuz bir Türkiye yaratmak için, işçinin, emeklinin, köylünün, üreticinin, sanayicinin tüm sorunlarını bir bir çözmek için iktidara geleceğini belirterek, Adana'ya çok büyük önem veren Kılıçdaroğlu'nun kent için de büyük şans olduğunu ifade etti.

12 Haziran'da partilerin değil, ülkenin kaderinin oylanacağını bildiren Özgümüş, şunları kaydetti:

"Türkiye korku imparatorluğu haline getirildi. 12 Eylül'de kitap suçtu. Biz ona kızıyorduk. Şimdi kitap yazmayı düşünmek bile suç haline geldi. Kitaplar basılmadan toplatılıyor, sesini çıkaran gazeteciler hapse atılıyor. Sesini çıkaran esnaf ertesi gün maliye tarafından basılıp defterleri inceleniyor. "

CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar ise Adana'ya çok büyük önem veren ve üçüncü kez Adana'ya gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için herkesi 5 Haziran'da Uğur Mumcu Meydanı'nda yapılacak mitinge davet etti.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement