Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Eski Bingöl Sağlık Müdür Yardımcısı ve 24. Dönem Milletvekili seçiminde AK Parti'den 3. sıra adayı olan Şahin Bingöl, 7 Haziran seçimleri için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

19.02.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Bingöl Sağlık Müdür Yardımcısı ve 24. Dönem Milletvekili seçiminde AK Parti'den 3. sıra adayı olan Şahin Bingöl, 7 Haziran seçimleri için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Bingöl, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'den Bingöl milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyledi.

Kurulduğu günden beri AK Parti'deki çizgisini koruduğunu ifade eden Bingöl, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ve şehrimizin geleceği adına, hepimizin üzerine düşen tarihi sorumluluklar var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için hepimiz gönül birliği içerisinde hareket etmek zorundayız. Hiçbir zaman ufak hesaplarımız olmadı, olmayacak. Parti Kurucumuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğindeki AK Parti hükümetleri bugüne kadar ülkemizin ilerlemesinin ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmasının önünde ne kadar engeller varsa bunları kaldırmak için çalıştı ve birçoğunda da muvaffak oldu."

Bingöl, siyasetin kısır bir ideoloji olmaktan çıkarak hizmet makamı olduğunu savunarak, "Mevkiler de makamlar da geçicidir. Mevkiler de makamlar da ancak aziz milletimize hizmet etmek içindir. En büyük ve kalıcı olan makam ise gönüllerde kazanılan makamdır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement