Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Eski Edirne Belediye Meclis Üyesi Serdar Yalçıner, CHP'den aday adaylığını açıkladı.

25.02.2015 17:24

Eski Edirne Belediye Meclis Üyesi Serdar Yalçıner, CHP'den aday adaylığını açıkladı.

Yalçıner, CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 40 yıldır CHP'de siyaset yaptığını söyledi.

Siyasete gençlik kollarında başladıklarını, il başkanlığı görevi de yaptığını belirten Yalçıner, şöyle konuştu:

"Ben Edirne kızanıyım, sizin adayınızım. Siyasette gözümü CHP'de açtım, ölene kadar da CHP için çalışmaya devam edeceğim. Aday olsam da olmasam da önemli değil. 7 Haziran'da partimin Edirne'de başarılı olması için çalışacağım."

Toplantıya, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP İl Başkanı Oktay Bozkurt, parti yöneticileri, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti aday adayı Güven

AK Parti Edirne milletvekili aday adayı Muzaffer Güven, iktidarları döneminde Türkiye'nin inanılmaz mesafeler aldığını söyledi.

Güven, Keşan'daki  bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'den milletvekili aday adayı olmasının kendisi için şeref ve onur olduğunu belirtti.

Keşan'da 40 yıldır eczacılık yaptığını ifade eden Güven, adaylık sıralamasında kendine yer bulursa mutlu olacağını ifade etti.

Milletvekili adayı olamaması durumunda üzülmeyeceğini dile getiren Güven, şunları kaydetti:

"Bir bir sevda işidir. Ben de bu AK Parti'ye karşı daima olacaktır. AK Parti iktidarında Türkiye inanılmaz mesafeler aldı. Gerek ekonomi gerek sosyal hayatta ilerlemeler oldu. Bölgemiz adına da büyük hizmetler oldu. Sağlık alanında devrim diyebileceğimiz atılımlar oldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement