Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Bedri Gültekin, "Bütün komşularımızla antiemperyalizm temelinde, dostluk ve işbirliğini bugünden adım adım inşa ediyoruz" dedi.

05.05.2015 14:28

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Bedri Gültekin, "Bütün komşularımızla antiemperyalizm temelinde, dostluk ve işbirliğini bugünden adım adım inşa ediyoruz" dedi.

Gültekin, seçim çalışmaları kapsamında, düzenlediği basın toplantısında, AK Parti,  CHP, MHP ve HDP'nin 1. sıra adaylarını Gaziantep'in sorun ve çözüm önerilerini canlı yayında tartışma çağrısında bulundu.

Gaziantep'in en temel sorununu mültecilerin oluşturduğunu ifade eden Gültekin, "Gazianteplilerin sorunlarını çözecek parti Vatan Parti'sidir. Terör sorunu bitmeden, mülteci sorunu çözülmez. Suriyelileri, terörün devam ettiği ülkelerine geri dönmeye zorlamak, onları ölüme göndermek anlamına gelir. Ancak, Suriye ve Irak'ta terör biterek, can ve mal güvenliği sağlandığında, bu insanlar yurtlarına dönebileceklerdir" dedi.

Vatan Partisi'nin mülteci sorununu çözmek için şimdiden harekete geçtiğini belirten Gültekin şunları söyledi:

"Sorun, Ankara, Bağdat, Şam ve Tahran'ın birlikte hareket etmesiyle çözülebilir. Bu nedenle, Genel Başkanımız Doğu Perinçek 2 ay önce Şam'daydı ve Beşar Esad ile görüştü. Genel Başkan Yardımcımız İsmail Hakkı Pekin'in başkanlığındaki heyet, 10 günce Tahran'daydı. Bütün komşularımızla antiemperyalizm temelinde, dostluk ve işbirliğini bugünden adım adım inşa ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement