Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin ile birlikte önceki dönem belediye başkanı Ali Erdoğan'ı ziyaret etti.

11.05.2015 15:46

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin ile birlikte önceki dönem belediye başkanı Ali Erdoğan'ı ziyaret etti.

Ali Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Altay'la beraber kente hizmet ettiklerini belirterek, fikir alışverişinde bulunulduklarını söyledi.

Erdoğan, halkın siyasette tartışma istemediğini, kente yapılacak katkılara baktığını söyleyerek "Eyüp Bey'le rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'ndan gelen bir bağımız var. Ayrıca kendisinin mimar olması da bizim için önemli. Biz bu kentin çok daha iyi, ulaşım ağlarının ve yeşil alanlarının tam olmasını istiyoruz. Uşak'ın potansiyelinin harekete geçirilmesini bekliyoruz" dedi.

Mehmet Altay ise seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek Erdoğan'ın kentte iki dönem belediye başkanlığı yapmış tecrübeli bir kişi olduğunu söyledi.

-Milat Dizisi çekimleri Uşak'ta

Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin, yapımcılığını yürüttüğü TRT'de yayınlanan Milat dizisinin bazı bölümlerinin kentin tanıtımına katkı amacıyla Uşak'ta çekileceğini söyledi.

Çekim ekibinin 10 gün kentte çalışacağını belirten Özekin, "Uşak'ın tarihi ve doğal güzelliklerine yer vermek istiyoruz. Uşak, diziyle milyonlarca eve konuk olacak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement