Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından seçim irtibat bürosu açıldı.

13.05.2015 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından seçim irtibat bürosu açıldı.

Lise Caddesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışına, AK Parti milletvekili adayları Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İskender Minar, İl Başkanı Harun Lekesiz, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Yozgat milletvekili adayı İskender Minar da milletin, kendilerine 2002, 2007 ve 2011 yılında tuzak kuranlara dersini verdiğini kaydetti.

Yozgat'ta 4-0'ı hedeflediklerini, bu millete tuzak kuranlara Yozgatlının bir ders vereceğini ifade eden Minar, Sarıkaya'nın da bu dersi vereceğinden emin olduğunu belirtti.

Yusuf Başer de bu seçimin AK Parti'ye, ülkeye ve tüm Yozgat'a hayırlar getirmesini diledi.

AK Parti'nin kurulduğu andan itibaren her şeyi millet için yaptığını ifade eden Başer, "AK Parti, şimdi de bundan sonra da millet iradesinin dışında hiç bir güç tanımadı ve tanımayacak. Şunu herkes bilsin ki, AK Parti hizmet üretiyor, eser üretiyor ve üretmeye de sizlerin destekleri ile devam edecektir" dedi.

Ertuğrul Soysal da açılan seçim irtibat bürosunun Sarıkaya'ya, Yozgat'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını dileyerek, "Sarıkaya bu sefer kararını vermiş. Gözleriniz parıldıyor ve ışıldıyor, ben buradan bunu görüyorum. Şimdiden 4'te 4 hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Abdulkadir Akgül ise 2002'den sonra milliyetçiliğin ne olduğunu gördüğünü ve o günden bugüne kadar vatandaşın emrinde olduğunu söyledi.

AK Parti'nin eser milliyetçiliği yaptığı ifade eden Akgül, "Sözde değil, özde milliyetçilik yapan bir devletten bahsediyorum. Bu kardeşiniz bunların hayranı olarak sizlerin huzurundadır. AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetleri hepiniz biliyorsunuz. Sarıkaya bizim için önemlidir. Sarıkaya, geçmişini tarihte çok büyük iller bırakan, çok büyük medeniyetlerin yaşadığı bir topraklar bütünüdür. Biz bu toprakları, Sarıkaya'yı Türkiye'nin yıldızı yapmaya kararlıyız. Bunlar da sizlerin destek ve dualarıyla olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement