Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Merkezefendi ilçesi Gümüşler Mahallesinde tekstil atölyelerini gezdi.

03.06.2015 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Merkezefendi ilçesi Gümüşler Mahallesinde tekstil atölyelerini gezdi.

Tekstil işçileri ile sohbet eden ve partisinin projelerini anlatan Yüksel, Denizli'nin, yeni dönemde yapılacak projelerle her alanda büyüyeceğini ve vatandaşın da bu büyümeden pay alacağını söyledi.

AK Parti hükumeti olarak ne söz verildiyse yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini ifade eden Yüksel, şunları söyledi:

"Denizli geçmiş yıllarda büyük sıkıntılar çekti. Ancak 2002 yılından sonra başlayan yatırım hamleleri ve büyüme ile daha da güçlendi. İlimize yakın zamanda otoyol ve hızlı tren gibi yatırımların gelmesi ile Denizli daha da büyüyecek. Son olarak Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci'nin açıkladığı 25 bin konut projesi ile Denizli'de evsiz kimse kalmayacak. Başta evi olmayan evli ve çocuklu aileler daha sonra emekliler ile dar gelirli vatandaşlar olmak üzere herkes bu projeyle ev sahibi olabilecek. Açıklandığı gibi ayda sadece 250 lira ile bu konutlardan edinebilecek."

Uçar, ayçiçeği tarlasında çapa yaptı

AK Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Bilal Uçar, Çivril ilçesinde, ayçiçeği ekili tarlaları gezerek çiftçilerle sohbet etti, onlarla birlikte çapa yaptı.

Denizli'deki verimli topraklarda her ürünün kolayca yetiştirilip işlenebildiğini belirten Uçar, bölgede yaygın olarak yetiştirilen ayçiçeğinin daha iyi pazarlanması için gerekeni yapacaklarını ifade etti.

Fırsat buldukça tarlada çalıştığını anlatan Uçar, "Memleketimde anne ve babamla birlikte fırsat buldukça tarla bağ bahçe ile uğraşıyorum. Çapa yapmayı çocukluğumdan bu yana severim. Zor bir iştir, emek ve kuvvet ister ancak bu işi yapmak ayrı bir beceri istiyor" dedi.

Dalbudak'tan Buldan'a konut sözü

AK Parti Denizli Milletvekili ve milletvekili adayı Nurcan Dalbudak ise ilçe ziyaretleri kapsamında Buldan'ın Sarımahmutlu Mahallesi'ndeki Kocagöl Yaylası'nda vatandaşlarla buluştu.

Yaylada vatandaşların açıklanan konut projesi ile ilgili sorularını cevaplayan Dalbudak, halktan konut ile ilgili çok talepler geldiğini ifade ederek buna duyarsız kalamadıklarını anlattı.

Denizli'de 25 bin konut yapacaklarına işaret eden Dalbudak, "Alanlar belirlendi. İlçelerimizden 250 kişilik talep gelmesi durumunda konut işlemi hemen başlayacak. Buldan da bizim göz bebeğimiz, buraya da konut yapacağız. Evsiz kimse kalmayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement