Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları başlatıldı.

27.09.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları başlatıldı.

Bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Çankırı Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu, 7 Haziran seçimlerinin ardından 1 Kasım'da yeniden seçime gidileceğini hatırlattı.

1 Kasım seçimlerinde Çankırı'da 2-0 yapacaklarına teşkilat olarak inandıklarını söyleyen Akbaşoğlu, "Bu süre içerisinde tüm teşkilatlarımız ile birlikte hep beraber, bir vücudun azaları olarak herkes kendi fonksiyonunu icra ederek inşallah ilk üçe girme hedefini hep beraber yakalayacağız" diye konuştu.

AK Parti Çankırı Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Filiz de, "Bu yeni zafere giderken acizane kardeşiniz üçüncü defa AK Parti'de listeye girerek Çankırı'yı üçüncü defa TBMM'de yemin ederek temsil edecek. Size burada bir başka yemin ediyorum, Rabbim eğer Çankırı'ya hizmetin dışında başka bir şey nasip edecekse bana bu görevi nasip etmesin" dedi.

Muhalefete yüklenen Filiz, "Ben muhalefete her zaman şunu söyledim. Ben Çankırı'nın amelesiyim, hizmetkarıyım. Siz Çankırı'nın amelesi olmaya talip misiniz? 375 köye, ilçelere, il merkezine hizmet etmeye, ildeki bütün yatırımları, kalkınmadan tutun da ve Çankırı'daki kişi başına düşen milli geliri yani asgari ücretle çalışan insanların şehri değil, emekli maaşıyla geçinen insanların şehri değil, kişi başına bin dolar düşen bir şehir değil kişi başına 15 bin dolar düşen kalkınan bir Çankırı yapmaya talip misiniz? Muhalefet adaylarının böyle bir dertleri yok" diye konuştu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ve AK Parti İl Başkanı Celal Kaman'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement