Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık 150 kırsal mahalle ziyaret etti.

31.10.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık 150 kırsal mahalle ziyaret etti.

Son olarak Dursunbey'in Durabeyler mahallesini ziyaret eden Bostan, 7 Haziran seçimlerinden sonra çıkardıkları 3 milletvekili sayısının, 1 Kasım seçimlerinde en az 4 olacağını kaydetti.

Bostan, bu seçimde tekrar meclise iktidar partisi olarak gireceklerini ve koalisyonla uğraşmayacaklarını ifade ederek, "Halkımız koalisyon dedi ve biz hükümet kurma işlemini birinci parti olarak üstlendik. Ancak muhalefet partileri koalisyon kurmaya bile yanaşmayarak ülkeyi kaos ortamına sürmek istedi. İçimizde MHP'li arkadaşlarımız var mutlaka, biz onlarla aynı adetlerden, milli değerlerden geliyoruz, aynı dini değerleri paylaşıyoruz" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Her şeye hayır" dediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Ülkeyi istikrarsızlığa götürmenin yolunu açtı. CHP ile bizi koalisyon kurmaya zorladı. Biz CHP ile koalisyon kuramayız. Neden mi? Çünkü CHP bu Cumhuriyet kurulduğu zaman 50 yılına kadar tek parti yönetimiyle bu ülkeyi yönetti. O zaman yapmak istediği bir şey vardı. Bizim bin yıldan beri mücadele ettiğimiz, savaştığımız uğruna şehitler verdiğimiz, batı medeniyeti değerlerini alıp, bizim milletimize giydirmek istedi. İşte onun için kuramayız. Allah'ın izniyle bu seçimde tekrar tek başına iktidar olup sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben kendim ve partim adına hepinize verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

Bostan, ayrıca mahalle gençlerine halı saha sözü verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement