Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Şırnak Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Salih Yıldırım, AK Parti Silopi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

28.02.2015 18:25

Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Şırnak Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Salih Yıldırım, AK Parti Silopi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama da bulunan Yıldırım çözüm sürecine değinerek, seçim döneminde yapılacak ve yapılması ön görülen çalışmaları açıkladı.

Yıldırım, ülkenin çok büyük bir sorunu olan Kürt sorunu ile karşı karşıya olduğunu vurgulayarak, bu sorunu diyalog ve uzlaşı ile çözüleceğini söyledi.

Yıldırım şöyle konuştu:

"Binlerce yıl birlikte yaşamış Kürtler ve Türkler, din birlikteliği, kültür birlikteliği, tarih birlikteliği ve gelecek birlikteliklerini öne taşıyarak uzlaşıyı gerçekleştirecekler. Onurlu bir barış hepimiz için anlamlı bir gelecek olacaktır. Bunun önemini de değerini de hepimiz ağır bedeller ödeyerek öğrendik. Ümit ediyorum ki inşallah kısa süre içerisinde akıl gereğini yapacak uzlaşı zemininin de hepimiz el ele birlikte kutlayacağız ve gerçekleştireceğiz. Bu süreçte herkese ihtiyaç vardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement