Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Artvin Milletvekili ve AK Parti Artvin Milletvekili adayı İsrafil Kışla, Hopa bağlantı yolu üzerinde bulunan iki küçük tünelin tamamlandığını bildirdi.

15.04.2015 17:47

AK Parti Artvin Milletvekili ve AK Parti Artvin Milletvekili adayı İsrafil Kışla, Hopa bağlantı yolu üzerinde bulunan iki küçük tünelin tamamlandığını bildirdi.

Kışla, AK Parti Artvin İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, İl Başkanı Erkan Balta ve AK Parti Artvin ikinci sıradan milletvekili adayı gösterilen Vedat Kibar ile bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Kışla, Cankurtaran Tüneli inşaatında Hopa bağlantı yolu üzerindeki kamulaştırmalardan dolayı bir buçuk sene kaybedildiğini belirtti.

Hopa Tüneli'nde, delme işinin bittiğini betonlama işinin ise devam ettiğini ifade eden Kışla, şunları konuştu:

"Hopa bağlantı yolu üzerinde bulunan iki küçük tünelimiz de bitti. Oradaki viyadük ve kamulaştırmada bir buçuk yıl zaman kaybettik. Mahkemeler sürdüğü için kamulaştırma meselesinde mahkeme kararını beklemek durumunda kaldık. Sonra acil kamulaştırma kararı alındı. Aslında hiç olmasa tünele giden servis yolundan bir tüpü açabilir miyiz diye uğraşıyoruz. Hiç yoktan bu yaz insanlar gelirken o tünelden geçsin diye arzu ediyoruz."

Artvin için çok önemsediği 4 - 5 proje olduğunu da vurgulayan Kışla, seçilmesi durumunda bunları hayata geçirebilmek için çaba sarf edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement