AK Parti Bayburt Milletvekili Adayları Medya Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bayburt Milletvekili Adayları Medya Temsilcileriyle Buluştu

AK Parti Bayburt Milletvekili Adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, seçim çalışmaları kapsamında kentte görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile buluştu.

21.04.2015 10:21  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek, seçim çalışmaları kapsamında kentte görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Şair Zihni Kent Ormanı'ndaki dağ evinde AK Parti İl Başkanlığınca organize edilen programa AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi ile basın temsilcileri katıldı.

Naci Ağbal, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için, yeni ufuklar için bir başlangıç olacağını belirterek, "Biliyorsunuz AK Parti'nin seçim sloganlarından bir tanesi de 'İkinci Atılım Dönemi' 2002'de başlayan bu hizmet yolculuğunun bu zamana kadar kaydedilen safhasında her alanda çok önemli hizmetler sağlandı. Öncelikle Türkiye'nin kendine öz güveni geldi. Eğitimden, sağlıktan, kültürden, dış politikadan, yatırımdan, ekonomiden her alanda önceki dönemlerle mukayese edilemeyecek büyük başarılar elde edildi" dedi.

Bünyamin Özbek ise konuşmasında, "Basın mensuplarıyla dönem dönem bir araya geldik. Bayburt'la ilgili olarak yapmış olduğumuz çalışmaları sizlerle paylaştık. Büyüyen Türkiye'de Bayburt ne kadar pay aldı, Bayburt'a ne kadar yatırım geldi ara ara paylaştık. Tabi ki seçim sürecine giderken de 4 yıllık süreç içerisinde Bayburt ile ilgili yapmış olduğumuz büyük projeler de oldu. Bu anlamda en büyük atılım ulaşımda sağlandı. Yine tarım ve hayvancılık alanında çok büyük çalışmalarımız oldu" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bayburt Milletvekili Adayları Medya Temsilcileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement