Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

MHP Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, esnaf ziyaretinde bulundu.

22.04.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bilecik Milletvekili adayı Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, esnaf ziyaretinde bulundu.

Şeker, yaptığı açıklamada, 13 yıldır Türkiye'yi idare edenlerin Gölpazarı'na bir çivi bile çakmadığını savunarak, esnafın ve vatandaşın perişan olduğunu iddia etti.

Yıllar sonra Gölpazarı-Bilecik karayolunu yapıldığını ancak kentin ilerlemesi için hiçbir hizmetin olmadığını savunan Şeker, şunları kaydetti:

"Yıllar öncesi benim projeye soktuğum Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili hiçbir adım atılamadı, yeni bir değişiklik olmadı. Gölpazarı'nın günden güne nüfusu azalmakta, tabi burada hükümetinde büyük suçu var. Türkiye'de birçok il tarım teşviki aldıkları halde Bilecik tarım teşvikinde değil. Burada onun için tarım gelişemiyor. Muhtarlarımız bu kış sezonunda büyük bir sıkıntı çekti."

Şeker, Şensoy, İl Başkanı Ahmet Gürses, İlçe Başkanı Levent Bilir ve partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, Türk bayrağı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement