Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Hüseyin Samani ve Atay Uslu, seçim çalışmalarına devam etti.

21.05.2015 17:13

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Hüseyin Samani ve Atay Uslu, seçim çalışmalarına devam etti.

Döşemealtı ilçesinde Ahırtaş ve Ekşili mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Samani, AK Parti iktidarının 13 yılda tarımdan sağlığa, eğitimden altyapıya kadar pek çok konuda sayısız yatırım yaptığını, istikrarın devamı için ekonomi politikaları geliştirdiğini söyledi.

AK Parti'nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri hazırladığını, ülkeyi geleceğe taşıdığını ifade eden Samani, bu çalışmaları çekemeyenlerin ise tüm bunların mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çirkince saldırdığını anlattı.

Samani, bazı medya gruplarına yönelik eleştirilerde bulunarak, şöyle konuştu:

"Geçmişte dönemin Başbakanını pijamayla karşılayan medya patronları, şimdi gazetelerinde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Mursi üzerinden akıllarınca mesaj gönderip, 'O da yüzde 52 ile iktidar oldu ama şimdi idama mahkum edildi' diyorlar. 'Senin de sonun bu olur' diyorlar. Çünkü artık pijamayla Başbakan karşılayamıyorlar. Dertleri, sıkıntıları bu."

- Atay Uslu

Atay Uslu ise Kemer'in Ulupınar, Beycik, Tekirova mahallelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde başkanlık sisteminin sağlayacağı avantajları anlatan Uslu, başkanlık sisteminin Türkiye'nin temposunu artıracağını vurguladı.

İstikrarın önemine dikkati çeken Uslu, şöyle devam etti:

"İstikrarsızlık, yarını görememektir. Yatırımların durmasıdır. Bir anayasa kitapçığı havada görüldüğü için ekonominin ve borsanın çökmesidir. İstikrar ise 2023'ün, hatta 2071 yılının planlanmasıdır. Bir gün sonrasını göremeyen Türkiye, bugün 10 yıl sonrasını planlamaktadır. Ülkemiz son 13 yıldır her alanda atılımlar gerçekleştirdi."

Uslu, Türkiye'nin turizme yalnızca gelir odaklı değil, kültür ve dış politika kazanımları açısından da baktığını dile getirerek, 2002 yılında Türkiye'ye gelen turist sayısının 13 milyon, turizm gelirinin ise 12 milyar dolar olduğunu hatırlattı.

Bugün Türkiye'ye 34 milyon turistin geldiğini, 35 milyar dolar gelir sağlandığını vurgulayan Uslu, "Sektör sürekli büyüyor. Şimdi hedefimiz daha üst gelir dilimindeki turist sayısını ve kişi başına düşen turizm gelirini arttırmak" diye konuştu.

Uslu, turizmin gelişmesi konusunda AK Parti iktidarının üzerine düşeni yapacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğine belirterek, bölgeye ulaşımı kolaylaştıracak yatırımların gerçekleştirileceği sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement