Gercüş Bağlarspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Gercüş Bağlarspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Gercüş Bağlarspor\'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

BAL Liginde liderliğe gelen Batman ekibi Gercüş Bağlarspor'da moraller yüksek.

17.12.2015 15:59

Bağlar spor'da moraller yüksek

Son haftalarda aldığı kritik maçlarla adından söz ettiren Batman Gercüş Bağlarspor, üzerindeki karabulutları dağıtırken, güzel günlere "merhaba" dedi.

Oynadığı son üç maçta lider Yüksekova Belediyespor ile berabere kalıp Yüksekova'yı liderlik koltuğundan eden Bağlarspor, geçtiğimiz hafta sonu da Kurtalanspor ile deplasmanda oynadığı maçta 90+5'te galibiyet golünü bulup üst sıralara tırmanmak için büyük avantaj elde ederken, aynı zamanda iki hafta önce liderliğe yükselen Kurtalanspor'u da zirveden indirdi.

Bu sezona son yılların kötü başlangıcını yapan Gercüş Bağlarspor, üç maçtan topladığı 7 puanla kötü gidişatına dur diyerek, eski günlerine yeniden dönmüş oldu.

"KAZANMAYI ÖĞRENDİK"

Hafta sonu Batman 19 Mayıs semt sahasında ağırlayacağı Diyarbakır 1968 spor maçı hazırlıklarına devam eden Gercüş Bağlarspor teknik direktörü Mehmet Kalkan, Diyarbakır maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kalkan, "Sezon başında kulübün önce Belediyespor tarafından alınacağının açıklanması daha sonra da Belediyespor'un almaktan vazgeçmesiyle birlikte dağıtmış olduğumuz kadromuzu toplamamız uzun süre aldı. O dönem bizim için büyük bir kaos oldu diyebiliriz. Ancak şuanda takım olarak üzerimizdeki tüm olumsuzlukları atmayı başardık. Son üç haftadır da iyi bir çıkış yakaladık. Birçok maçta iyi oynamamıza rağmen bunu skora yansıtamıyorduk. Ancak artık kazanmayı öğrendik. Ümit ediyoruz ki, bu çıkışımız devam edecek ve kısa sürede tehlike bölgesinden iyice uzaklaşacağız" dedi. Murat Ezgin/Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Gercüş Bağlarspor'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement