Gergin Dava 15 Mayıs'a Ertelendi - Son Dakika
Yerel

Gergin Dava 15 Mayıs'a Ertelendi

Gergin Dava 15 Mayıs\'a Ertelendi

2 Kasım tarihinde Yavuz Selim Mahallesinde çıkan olaylarda silahla vurularak öldürülen Özcan Temel'in cinayet davası 15 Mayıs tarihine ertelendi.

16.04.2014 12:33

Duruşmanın görüldüğü sıralarda polisler adliye önünde geniş önlem alırken, aralarında BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Batman Belediyesi eş başkanları, BDP il ve ilçe yöneticileri ile yüzlerce yurttaş bekleyişlerini sürdürdü.

Gültekin ile Hür Dava Partisi üyeleri de adliyenin önünde beklemeleri dikkat çekerken, Sanık V.G.’nin mahkemeye getirilmemesi sanık avukatları ve ailesinin tepkisine neden oldu.

Kentte ve Adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, sanık avukatları Emniyet Müdürlüğünün yeterli güvenlik önlemlerinin var olduğuna dair verdiği rapora rağmen, sanık V.G.’nin mahkemeye getirilmemesine bir anlam veremediklerini belirttiler.

Batman Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, V.G. hakkında, "Kasten adam öldürme", "Kasten öldürmeye teşebbüs", "Olası kastla yaralama" ve "6136 sayılı yasaya muhalefet" etmekten hapis cezası isteniyor. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gergin Dava 15 Mayıs'a Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement