Giresun Şehit Uzman Çavuş Kasım'ın Giresun'daki Evinde Yas Var - Son Dakika
Güncel

Giresun Şehit Uzman Çavuş Kasım'ın Giresun'daki Evinde Yas Var

Giresun Şehit Uzman Çavuş Kasım\'ın Giresun\'daki Evinde Yas Var

Dha Yurt - Şehit Uzman Çavuş Kasım'ın Giresun'daki evinde yas varVan'ın Çaldıran ilçesinin Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Murat Kasım'ın Giresun'daki baba evinde acı haberin üzüntüsü yaşanıyor.

01.09.2016 22:55

Dha Yurt - Şehit Uzman Çavuş Kasım'ın Giresun'daki evinde yas var

Van'ın Çaldıran ilçesinin Tendürek Dağı bölgesinde yürütülen operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Murat Kasım'ın Giresun'daki baba evinde acı haberin üzüntüsü yaşanıyor.

Çanakçı İlçesi Degözü köyündeki evinde yalnız yaşayan anne Havva Kasım'a oğlunun şehit olduğu haberi askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi alan anne Havva Kasım, oğlunun ardından ağıtlar yaktı, gözyaşı döktü. Eşi ve kızları, 2 yaşındaki Berranur ve 1 yaşındaki Rümeysa ile Van'da yaşayan şehit Uzman Çavuş Murat Kasım'ın, yarın Çanakçı'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından Deregözü Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Şehit Kasım'ın, erkek kardeşlerinden Hasan Ali Kasım'ın da Güneydoğu Anadolu' da uzman çavuş olarak görev yaptığı, diğer kardeşi Timur Kasım'ın ise Manisa'da vatani görevini sürdürdüğü öğrenildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Hakan KABAHASANOĞLU/ÇANAKÇI (Giresun), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giresun Şehit Uzman Çavuş Kasım'ın Giresun'daki Evinde Yas Var - Son Dakika


Advertisement