Gökçek, Büyükşehir Bünyesinde Görev Yapan Öğretmenlere Yemek Verdi - Son Dakika
Yerel

Gökçek, Büyükşehir Bünyesinde Görev Yapan Öğretmenlere Yemek Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELMEK, Aile Yaşam Merkezleri ve Hanım Lokalleri’nde görev yapan öğretmenlerle yemek verdi.

30.11.2015 17:04

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELMEK, Aile Yaşam Merkezleri ve Hanım Lokalleri'nde görev yapan öğretmenlerle yemek verdi.

Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu'nda "Öğretmenler Günü" kutlaması etkinlikleri kapsamında gerçekleşen yemek programına Başkan Gökçek'in yanı sıra eşi Nevin Gökçek, Genel Sekreter Asım Balcı, Genel Sekreter Yardımcısı Selma Okuroğlu, ANKET AŞ Genel Müdürü Belma İlhan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Büşra Aldoğan, bürokratlar ile 500'ün üzerinde öğretmen katıldı.

Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen özel programda Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ünlü sanatçı Nur Yoldaş solistliğinde eski ve yeni şarkılardan oluşan bir konser verirken, FOMGET Halk Oyunları ekibinin farklı yörelere ait folklor gösterisi de büyük beğeni topladı.

-BAŞKAN GÖKÇEK, "YÜZBİNLERCE ÖĞRETMEN YETİŞTİRDİNİZ"

Yemekte kısa bir konuşma yapan Başkan Gökçek, 24 Kasım Öğretmen Günü'nde Ankara'da olmadığı için kutlama yapamadığını ifade ederek, gecikmeli de olsa bir araya geldiklerini, bu vesile ile herkesin Öğretmenler Günü'nü kutladığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bir çok alanda eğitim veren öğretmenlerin çok emekleri olduğunu belirten Başkan Gökçek, "22 yılda yüz binlerce öğrenci yetiştirdiniz. Hem Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hem Ankaramızın gurur kaynağı oldunuz. Teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum. Sağ olun var olun" dedi.

"Büyükşehir Belediyesi'nin dışarıya açılan kapıları sizsiniz" diye konuşmasını sürdüren Başkan Gökçek, şunları söyledi:

"Bizim dışarıya bakan yüzümüz sizsiniz. O yüzden sizinle iftihar ediyorum. Allah razı olsun hepinizden. Değerli kardeşlerim eğer Melih Gökçek bu makamda oturuyorsa bugüne kadar yapmış olduğunuz gayretlerinizin sayesindedir. Bu konuda yapmış olduğunuz katkılar inanılmaz derecede büyüktür. Onun için şahsım adına da sizlere teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum."

Başkan Gökçek'in konuşmasının ardından emekli matematik öğretmeni olan eşi Nevin Gökçek, sahneye davet edildi.

"Değerli öğretmen arkadaşlarım herkesin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diyerek sözlerine başlayan Nevin Gökçek, "Allah tüm öğretmenlerimizden razı olsun. Küçükten büyüğe, yaşlılarımıza kadar herkese hizmet veriyorsunuz. Çok büyük emekleriniz var. Yolunuz hep açık, hep aydınlık olsun. Evleriniz huzurlu olsun" dedi.

Başkan Gökçek'e, BELMEK tezhip öğretmeni tarafından yapılan tezhip tablo, Nevin Gökçek'e de yine BELMEK öğretmenince yapılan vazo hediye edildi.

Ayrıca Öğretmenler Günü Programında Başkan Gökçek, tüm öğretmenler adına eşi Nevin Gökçek'e bir çiçek takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gökçek, Büyükşehir Bünyesinde Görev Yapan Öğretmenlere Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement